Szétesett az ezüsthajó

Budapest. Az athéni olimpián ezüstérmet szerző magyar női kajaknégyes tagjai közül Szabó Szilvia, Viski Erzsébet és Bóta Kinga búcsút intett edzőjének, Fábiánné Rozsnyói Katalinnak.

Budapest. Az athéni olimpián ezüstérmet szerző magyar női kajaknégyes tagjai közül Szabó Szilvia, Viski Erzsébet és Bóta Kinga búcsút intett edzőjének, Fábiánné Rozsnyói Katalinnak. Bár döntésüket személyesen még nem közölték a trénerrel, jelzésértékű, hogy klubjuk, a Tiszaújvárosi VSE már szerződést bontott Fábiánnéval. A negyedik tag Kovács Katalin volt.

A három érintett kajakos szűkszavúan nyilatkozott a történtekről. Szabó Szilvia: „Küldtünk egy levelet Kati néninek, amelyben megköszöntük az eddigi munkáját. Miután elolvasta, válasz nélkül visszaküldte.” Viski Erzsébet: „Nem akarok sárdobálásba belemenni, nekem tiszta a lelkiismeretem. Egy időszak véget ért az életemben.” Bóta Kinga: „Tudom, hogy amit elértem, főleg Kati néninek köszönhetem, de úgy érzem, valahogy elvesztette a hitét bennünk.” Fábiánné Rozsnyói Katalin másképp látja a történteket: „Velem nem beszéltek a lányok, az újságokból tudtam meg, hogy mi a helyzet. Az olimpiáról is szó nélkül távoztak. A tiszaújvárosi klub megelőzött engem, hiszen már az olimpia előtt megmondtam, bármi is történjék, a továbbiakban nem készítem fel ezt a négyest. A lányok tisztában voltak vele, hogy hármójuk közül kettőre a továbbiakban már nem tartok igényt, ám mivel nem tudták, hogy ki az a kettő, közösen léptek. Nem haragszom rájuk. Kovács Katalinról annyit, neki kell tudnia, hogy mit akar.” (ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?