Szerződést bontott a Slovannal

Dunaszerdahely. Az utóbbi időben keveset hallani Gőgh Árpádról. A huszonkilenc esztendős, nagy munkabírású középpályás az őszi idényben mindössze egy alkalommal jutott szóhoz a Slovan futballcsapatában. Szerződése december végéig kötötte az égszínkékekhez, azonban jelenleg a DAC-cal gyakorol...

Gőgh Árpád (középen) a DAC-ban folytatja? Balajti Árpád felvétele Dunaszerdahely. Az utóbbi időben keveset hallani Gőgh Árpádról. A huszonkilenc esztendős, nagy munkabírású középpályás az őszi idényben mindössze egy alkalommal jutott szóhoz a Slovan futballcsapatában. Szerződése december végéig kötötte az égszínkékekhez, azonban jelenleg a DAC-cal gyakorol...

A pozsonyiak engedélyezték a dunaszerdahelyi „kitérőt”?

Nem. Ugyanis hétfőn kölcsönös megegyezéssel szerződést bontottunk. Belementem abba, hogy a klub velem szembeni adósságát ilyen módon rendezzük. Tehát jelenleg szabad játékos vagyok. Valahol készülnöm kell, a DAC-vezetőknek köszönhetően egyelőre a csapattal tréningezem.

Ez azt jelenti, hogy ismét sárga–kék mezben rúgod majd a labdát?

Egyáltalán nincs kizárva, ugyanis külföldön már lejárt az átigazolási határidő, így januárig valószínűleg Szlovákiában maradok. Sánta Imre klubelnök megkért, segítsek az együttesnek, a napokban beszélünk a feltételekről.

Miután Anton Dragúň lett a Slovan szakvezetője, kijelentette: számít rád.

Kezdetben nem is volt probléma, annak ellenére, hogy makacs bokasérüléssel bajlódtam, helyet kaptam az edzőtáborozásra utazó keretben. Ott egyéni tréningeket végeztem. Az előkészületi találkozókon szóhoz jutottam, de bajnokin és kupameccsen nem. Ekkor már éreztem, valami nincs rendben.

Az új szakvezetőnél, Jozef Prochotskýnál sem kaptál sok lehetőséget.

Mindössze harminc percet töltöttem a pályán a Dubnica elleni összecsapáson; azt hiszem, nem okoztam csalódást. Akkor betelt a pohár, s a távozás mellett döntöttem. Nagyon feldühített, amikor a libereci UEFA-kupa-találkozó előtt még a 18-as keretbe sem kerültem be!

Nem éppen sikeres másfél évet töltöttél a patinás klubnál.

Ebben az is közrejátszott, hogy sérülések hátráltattak, és egyáltalán nem tartoztam Stanislav Jarábek kedvencei közé. Később azt vettem észre, a vezérkar néhány tagjának köszöhetően mellőztek az edzők...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?