Szerződéskötés előtt

Ankara. Áprilisban vagy májusban kezdődik a törökországi Forma–1-es pálya építése, miután Hermann Tilke főtervező elfogadta a kijelölt helyszínt. A német szakember tegnap tartott helyszíni szemlét Isztambul keleti részén a szövetség elnökével, Mumtaz Tahinciogluval.

Ankara. Áprilisban vagy májusban kezdődik a törökországi Forma–1-es pálya építése, miután Hermann Tilke főtervező elfogadta a kijelölt helyszínt. A német szakember tegnap tartott helyszíni szemlét Isztambul keleti részén a szövetség elnökével, Mumtaz Tahinciogluval. „Örülök annak, hogy dimbes-dombos terep ad majd otthont a pályának. A pilóták és a szurkolók is elégedettek lesznek azzal, hogy a lapos, gyors szakaszokat emelkedők követik” – mondta Tilke. A német mérnök fantáziáját dicséri a malajziai Sepangban lévő Forma–1-es létesítmény: a Kuala Lumpur melletti versenypálya a legkorszerűbbek közé tartozik a világon. A törökök szerint hamarosan megkötik a 2005-től érvényes szerződést Bernie Ecclestone-nal, az autósport elitkategóriájának első számú vezetőjével. A törökországi futam ötlete szerves része a hosszú évek óta megszokott versenynaptár radikális megváltoztatásának. A tervek szerint 2004-ben a kínai Sanghaj, illetve Bahrein is felkerül a Forma-1 térképére.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?