Szeretne végre külföldre szerződni

A szombati Győr–MTK mérkőzés legjobb teljesítményét kétségtelenül Végh Zoltán, a vendégek kapusa nyújtotta, bravúrjai nélkül a győriek minden bizonnyal nyertek volna.
Remek teljesítményt nyújtott a mérkőzésen.
Valóban elég jól játszottam, volt védeni valóm bőven.

A szombati Győr–MTK mérkőzés legjobb teljesítményét kétségtelenül Végh Zoltán, a vendégek kapusa nyújtotta, bravúrjai nélkül a győriek minden bizonnyal nyertek volna.

Remek teljesítményt nyújtott a mérkőzésen.

Valóban elég jól játszottam, volt védeni valóm bőven. Mióta az MTK-ban játszom, még nem kellett egy meccsen ennyit védenem, örülök, hogy jól oldottam meg a feladatom, bár sajnálom azt az egy bekapott gólt, még ha nem is volt sok esélyem a hárítására.

Ennyivel jobbak voltak a győriek?

Kétségtelenül jól játszott az ETO, de talán mi is kellettünk ahhoz, hogy ennyi helyzetet kidolgozhassanak a hazaiak. Kis szerencsével győzhettünk volna, hiszen 1:1-nél, nem sokkal a vége előtt, előttünk adódott a meccs talán legnagyobb helyzete. Igaz, a győzelmünk talán kissé igazságtalan lett volna, ezért azt mondom, a döntetlen reális eredmény.

A várakozásoknak megfelelően alakult az MTK őszi teljesítménye?

Felemás érzések vannak bennem az ősszel kapcsolatban, hiszen nyáron azt terveztük, hogy tovább menetelünk a nemzetközi porondon, és a Magyar Kupában is. Ehhez képest mindkettőből hamar kiestünk, egyedül a bajnokságban állunk úgy, hogy továbbra is megvan az esélyünk a sikerre. A saját őszi teljesítményemmel kilencven százalékban elégedett vagyok, nem volt sok hibám.

A nemzetközi porondon a realitás érvényesült.

A Celtic ellen már a sorsolás pillanatában tudtuk, hogy nincs sok esélyünk, és ez beigazolódott, hiszen simán jutott tovább ellenfelünk. A Dinamo ellen már több esélyünk volt, de azon a két meccsen elpártolt tőlünk a szerencse.

Hogy élte meg, hogy egy sikertelen év után az elmúlt három szezonban újra felfelé ívelt a pályafutásod?

Amikor 2000-ben eljöttem az MTK-tól, óriási bizonyítási vágy élt bennem, meg akartam mutatni, hogy nem kispados kapus vagyok. A Videotonban lehetőséget kaptam, amivel élni tudtam, és végül két csodálatos évet töltöttem Fehérváron. Ez óriási lendületet adott a továbbiakra, ami közrejátszott abban, hogy az MTK-ban tartom a jó formámat, sőt visszakerültem a válogatott keretbe.

Akár további évekig is kitarthat ez a bizonyos lendület?

Úgy gondolom, igen. Azt érzem, hogy nagy meglepetések már nem érhetnek pályafutásom során. Harminckét éves vagyok, mostanra érett kapus lettem, nem hiszem, hogy nagyobb formaingadozások érhetnek a jövőben.

Jelenlegi formája alapján jó esélye van arra, hogy szerződést kapjon akár egy komolyabb nyugati klubtól.

Olyan korban, és olyan formában vagyok, hogy ha érkezne egy megfelelő külföldi ajánlat, akkor mindenképpen belevágnék. Persze nem hajtom minden áron, hogy vigyen el egy külföldi klub, de ha meglesz a lehetőségem, élni fogok vele. Úgy tudom, a közeljövőben sok magyar játékos el fog szerződni külföldre, talán sikerülhet nekem is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?