Szerdán döntenek Messiék ügyében

Peking |

<p>Szerdára várható a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése a három válogatott labdarúgó - Diego, Rafinha és Lionel Messi - olimpiai szereplésének ügyében. A Werder Bremen, a Schalke 04 és a Barcelona a múlt héten fordult a CAS-hoz, mert a FIFA állásfoglalása alapján minden klub köteles elengedni a válogatottakhoz meghívott 23 éven aluli játékosát az olimpiára.</p>

Szerdára várható a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése a három válogatott labdarúgó - Diego, Rafinha és Lionel Messi - olimpiai szereplésének ügyében. A Werder Bremen, a Schalke 04 és a Barcelona a múlt héten fordult a CAS-hoz, mert a FIFA állásfoglalása alapján minden klub köteles elengedni a válogatottakhoz meghívott 23 éven aluli játékosát az olimpiára. A három klub azért nem akarja elengedni Diegót és Rafinhát, valamint az argentin Messit, mert a játékok ideje alatt BL-selejtező, illetve bajnoki mérkőzés vár a csapatra. Amennyiben a kluboknak kedvezne a CAS döntése, úgy a játékosokat visszahívhatják Pekingből.
Ezzel együtt Diego reméli, erre nem kerül sor: "Remélem, sikerül valóra váltanom az egyik nagy álmomat és tagja lehetek a Pekingben szereplő csapatnak. Annál is inkább, mivel Brazília még soha nem nyert aranyérmet olimpián." (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?