Sport

Szép szeműek nyertek Gútán

Gúta | Nemzetközi részvétellel zajlott az immár tizenkettedik kiírásába érkezett BC Knives Streetball Cup, amelynek a Corvin Mátyás Magyar Tannyelvű Alapiskola udvara adott otthont.
Borka Roland

2019. augusztus 21. 12:19

A Szép szeműek és a többi résztvevő⋌(A BCKnives képarchívuma)

A megmérettetésen huszonhárom csapat vett részt, akik Komáromból, Dunaszerdahelyről, Aranyosmarótról, de Székesfehérvárról, Budapestről, illetve Szlovéniából valamint Csehországból is érkeztek. Ez volt az első alkalom, hogy a szervezők nem indítottak U18-as kategóriát. Az okokról Forró Tibor, a helyi kosárlabdaklub elnöke úgy nyilatkozott, egyre kevesebb az érdeklődő. A tornán a 18+ és a 33+ kategóriák összecsapásait lehetett nézni. Volt hárompontos verseny, amőba és zsákoló verseny is. A hárompontos versenyt a komáromi Szabó Levente nyerte, az „ötödölőben” a gútai Tóth Viktor bizonyult a legjobbnak, míg a zsákolóversenyen a komáromi Samuel Voláriknak sikerült elsőséget szereznie.

A XII. BC Knives Streetball Cup abszolút győztese a „Máš pekné oči” néven a Stanislav Vika (Szerbia), Madaras Jónás (Budapest), Peter Balla és Milan Hindicky Érsekújvárból alkotta nemzetközi formáció lett. A második helyen dunaszerdahelyi csapat végzett, míg a torna bronzérmét Pozsonyivánka csapata szerezte meg. A 30 év feletti kategóriában Dunaszerdahely csapata győzedelmeskedett, míg a második és harmadik helyen gútai csapatoknak sikerült végezni. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Emelkedik az adóalap adómentes része

Kočner Bödörnek: Fico a mi főnökünk

A Református Teológiai Kar a Selye János Egyetem „alapkara”

1,2 millió euró a Kassa-vidéki járás településeinek

Frissítve

November 25-én választanak újra elnököt a Legfelsőbb Bíróság élére

Olajpiac: enyhült a feszültség, mégis többe kerül majd a benzin

Legfrissebb galériák
Olvasta már?