Szélesebb lábszárvédők

Prága. Egyik cseh kapusnak sem volt rendben a felszerelése a lettek elleni nyitómeccs első ellenőrzésén. Juraj Okoličány, a nemzetközi szövetség játékvezetői felügyelője elmondta, hogy a szombati bemelegítés közben lemérték Salfický, Čechmánek és Vokoun lábszárvédőjét, s mindegyiküké szélesebb volt a megengedettnél.

Prága. Egyik cseh kapusnak sem volt rendben a felszerelése a lettek elleni nyitómeccs első ellenőrzésén. Juraj Okoličány, a nemzetközi szövetség játékvezetői felügyelője elmondta, hogy a szombati bemelegítés közben lemérték Salfický, Čechmánek és Vokoun lábszárvédőjét, s mindegyiküké szélesebb volt a megengedettnél. „Még egy ellenőrzés volt a mérkőzés előtt. Ha akkor sem lett volna rendben a szóban forgó játékosok ruházata, akkor nem léphettek volna jégre”– állítja Okoličány. Szombaton délután tehát volt dolguk a cseh csapat segítőinek. Kocsira rakták a rossz felszerelést, és elvitték megjavítani. „Říha úrnak az a dolga, hogy rendbe hozza az elszabott lábszárvédőket. Lesz mit csinálnia, mert 2-6 centivel szélesebb mindegyik darab” – avatott be gondjaiba a szervező. A rohammunka azonban sikeres volt, mert kora este már jégre léphettek a cseh kapusok. Az első szabálysértés 25 ezer svájci frank pénzbüntetéssel jár. Ha másodszor sincs rendben a kapus felszerelése, akkor már 100 ezer korona a bírság. „A szabálytalan felszerelés nem befolyásolja a mérkőzés végeredményét” – tette hozzá Okoličány.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?