Szczesny az AS Romához került kölcsönbe

Róma |

<p>Wojciech Szczesny, az Arsenal lengyel válogatott kapusa egy évre az AS Roma labdarúgócsapatához került kölcsönbe.</p>

A 25 esztendős játékos FA Kupa-győzelemhez segítette a londoni együttest a legutóbbi idényben, ám a Chelsea-től érkezett cseh Petr Cech és a kolumbiai David Ospina mellett a mostani szezonban nem sok játékidő jutott volna neki.     "Azért jöttem ide, hogy trófeákat nyerjek a Romával, és szerintem ehhez elég erős a csapat kerete" - nyilatkozta a kapus a szerződés aláírása után. Hozzátette: tudja, kik az új társai, és reményei szerint gyorsan be tud illeszkedni a legutóbb bajnoki ezüstérmes olasz együttesbe.     Szczesny 2009-ben debütált és 181 mérkőzésen szerepelt az Arsenalban. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?