Szabó Attila ült a csicseri kispadra

Csicser |

<p>A kelet-szlovákiai V. liga délkeleti csoportjában futballozó csicseriek a tabella 11. helyén tanyáznak, és mindössze egy pont választja el őket a kieső zónától. Az őszi szezonban idegenben nyeretlen csapat már az első fordulóban szeretne bizonyítani, és nyugodtabb vizekre evezni. Ehhez idegenben kell megverni a listavezető Lastomírt.</p>

Reményük szerint ebben segít majd nekik az Abaráról érkezett új edző, Szabó Attila, aki az eddigi játékosedzőt, Hornyák Ferdinándot váltja. „A legfőbb célom, hogy csapatommal kiharcoljam a bennmaradást az V. ligában. Nagyon nehéz feladat előtt állok, de remélem, közös igyekezetünket siker koronázza majd!” – ecsetelte a célokat az új szakvezető.
Az edzőváltás mellett az ősszel gyenge formában futballozó csicseri csapat kerete is jelentősen megváltozott. Az érkezők közül érdemes megemlíteni a Királyhelmecről jött kapust, Tóthot és a szintén királyhelmeci hátvédet, Boriszát, az Abaráról átigazolt csatárt, Dobost és az előző szezonban még nagykaposi színekben játszó középpályást, Fintort. Közülük különösen kitűnt a gólerős Dobos, aki az előkészületi mérkőzéseken a hazai gólzsákkal, Illésel párban többször is (összesen 22-szer) betalált az ellenfél kapujába. A csicseri csapattól távozók névsora sem kevés: Benőcs, Majoros, Kiss, a Solár testvérek, Setét, Fedor – rájuk Szabó Attila tavasszal már nem számít(hat). Az edzőtől megtudtuk, hogy „még mindig elég szűk a keretünk, de keményen dolgozunk egy-két játékos leigazolásán. Az igazság az, hogy már nekem is le kellett akasztanom a szögről a focicsukámat, hogy a pályán is erősítsem a csapatomat.“ – tette hozzá.
A csicseriek az eddig lejátszott kilenc előkészületi mérkőzésükből hatot megnyertek, egyszer döntetlent játszottak és kétszer vereséget szenvedtek. Eredménylistájuk: Kriš. Liesková–Čičarovce 2:5, Kráľ. Chlmec–Čičarovce 2:2, Petrovce n/L.–Čičarovce 0:1, Čičarovce–Oborín 2:0, Kráľ. Chlmec–Čičarovce 3:2, Kriš. Liesková–Čičarovce 5:3, Čičarovce–Oorín 8:3, Čierna nad Tisou–Čičaovce 2:4, V. Kapušany (ifi csapat)– Čičarovce 0:7.  (zsz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?