Szabics a kezdőcsapatban

Stuttgart. Felix Magath vezetőedző bízik abban, hogy az elmúlt hetekben hullámzó teljesítményt nyújtó VfB Stuttgart ma este „szebbik arcát” mutatja majd a Chelsea elleni hazai Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben.

Stuttgart. Felix Magath vezetőedző bízik abban, hogy az elmúlt hetekben hullámzó teljesítményt nyújtó VfB Stuttgart ma este „szebbik arcát” mutatja majd a Chelsea elleni hazai Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben. Az angol szupercsapattal szemben Szabics Imre is bizonyíthat, tagja a kedden nyilvánosságra hozott kezdőtizenegynek. – A Chelsea-t kiváló egyéniségek alkotják, de túlságosan sokszor változik ahhoz az együttes összeállítása, hogy egységesnek nevezzem a gárdát. A mi csapatunkra viszont éppen az összehangoltság a jellemző, ez előnyt jelenthet számunkra – mondta a tréner. – Időre van szükség a nyerő csapat kialakításához, mi pedig még csak első évünket töltjük együtt – mentegetőzött a londoniak kameruni sztárja, Geremi. A találkozót a görög Kirosz Vasszarasz vezeti.

A várható kezdőcsapatok -–STUTTGART: Hildebrand–Hinkel, Zivkovic, Bordon, Lahm–Meira, Soldo–Heldt, Hleb–Kuranyi, Szabics. CHELSEA: Cudicini–Melchiot, Terry, Johnson, Bridge-Geremi, Lampard, Makelele, Parker–Hasselbaink, Crespo.

A MAI BL-MŰSOR: VfB Stuttgart (német)–Chelsea (angol), FC Porto (portugál)–Manchester Utd. (angol), Real Sociedad (spanyol–Olympique Lyon (francia), Deportivo La Coruna (spanyol)-Juventus (olasz). Kezdés 20.45.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?