Supla után Ionut Popa?

Budapest. Minden jel arra utal, hogy a nyártól új edzővel vág neki a bajnokságnak a ma 18 órától a Vasas ellen a Bozsik-stadionban meccselő Bp. Honvéd.

Budapest. Minden jel arra utal, hogy a nyártól új edzővel vág neki a bajnokságnak a ma 18 órától a Vasas ellen a Bozsik-stadionban meccselő Bp. Honvéd. Könnyen meglehet, hogy nem országhatáron belülről, hanem kívülről érkezik az új tréner, a Nemzeti Sport értesülései szerint ugyanis Ionut Popával tárgyal a Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway. A hírek szerint a tulajdonos szombat délután személyesen is találkozott a román edzővel, aki a most zárult szezonban a 13. helyet zárt a Politehnica Iasi együttesével a román élvonalban.

Az 55 éves Popa sikeres és elismert szakembernek számít hazájában, korábban ő juttatta fel az élvonalba az FC Bihort és az Aradot is. Kapóra jön neki a Honvéd ajánlata, hiszen szerződése június 15-én lejár a Polinál, és nagy szakmai kihívásnak tartaná a magyar csapat bajnokká formálását.

Popa egyébként nem tagadta a román médiában korábban megjelent feltételezéseket, mely szerint több csapat – köztük a Bp. Honvéd – is megkörnyékezte.

A szakembert a román médiában egyesek csak Románia Fer?gusonjaként emlegetik (a MU-nál 22 éve edzősködő Sir Alex Ferguson nyomán), hiszen helyi szinten nagyon sok időt – majdnem négy teljes szezont – húzott le a Poli Iasi vezetőedzőjeként. (ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?