Súlyosan megsérült Khedira térde

Budapest/Berlin |

<p>Elszakadt a keresztszalag Sami Khedira térdében, a német válogatott és a Real Madrid labdarúgója azonban még időben felépülhet, és ott lehet a 2014-es, brazíliai világbajnokságon.</p>

A 26 éves Khedira jobb térde péntek este, a Németország-Olaszország (1-1) barátságos mérkőzésen sérült meg. A 67. percben olyan szerencsétlenül szabálytalankodott Andrea Pirlóval szemben, hogy nem tudta folytatni a játékot.
   
A német válogatott orvosa szerint a keresztszalag-szakadás utáni felépülése körülbelül hat hónapig tart. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt ugyanakkor nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a játékos ott lesz a jövő évi, brazíliai vb-n.
   
"Hatalmas csapás ez nekünk. Sami óriási harcos, soha nem adja fel, és mindig optimista. Ez fogja őt segíteni a felépülésben. Optimista vagyok, fel fog épülni a világbajnokságra" - mondta Joachim Löw, a német nemzeti csapat, szövetségi kapitánya.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?