Suja Tímea: Jobbak vagyunk az iglóiaknál

Somorja |

<p>A 2012/13-as szezon utolsó extraligás mérkőzését játssza ma (18.00) a somorjai női kosárlabdacsapat: az ŠBK tavalyhoz hasonlóan bronzéremmel zárhatja az idényt, ha hazai pályán másodszor is legyőzi az iglói újoncot a harmadik helyért folyó sorozatban.</p><div>&nbsp;</div>

 

A széria első meccsét nagyon könnyedén, 80:58-cal hozták a csallóköziek. „Az egy héttel ezelőtti otthoni, több mint húszpontos győzelem reális volt, nagyjából ennyi a különbség a két csapat közt” – nyilatkozta lapunknak Suja Tímea, a somorjaiak irányítója. A vasárnapi kinti meccs már kevésbé szép emlékű számára, mivel csapata 65:62-es vereséget szenvedett az újonc otthonában. „Talán úgy éreztük, hogy biztosan nyerünk, ezért lehetett gond, meg persze azért, mert kevés pontot dobtunk. Mi általában 70 pont körül fejezzük be a meccseket, most viszont elég rossz volt a dobószázalékunk, és büntetőből is csak 16/9 volt a mérlegünk, pedig ha csak ebben a mutatóban hozzuk a szokásos, 80–90%-os teljesítményünket, nyerhettünk volna” – mondta Suja. A somorjaiak azonban az 1:1-es állás ellenére sem pánikolnak, mivel tisztában vannak azzal, mit tudnak. „Tény, hogy a második meccsen nagyot harcoltak az iglóiak, de mi játszottunk rosszul, mi tehetünk róla, hogy még nem ért véget a sorozat. Reméljük, a szerdai utolsó találkozóhoz jobban állunk hozzá, és be tudjuk bizonyítani, hogy jobbak vagyunk, hogy jogosan vagyunk a harmadik legjobb csapat Szlovákiában” – tette hozzá a 29 éves csapatkapitány. (ot)  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?