SPORTHĺRADÓ

- Liptószentmiklóson játszották a jégkorong Extraliga 21. fordulójának nyitómérkőzését: L. Mikuláš–Trenčín 2:2 (0:1, 1:1, 1:0 – 0:0), gólütők: Šebo, Krátky, ill. Kováčik, Mravík.- A labdarúgó UEFA Kupa 2. fordulójának visszavágóján: Příbram–PAOK Szaloniki 2:2 – az első meccsen 1:6; tj.: PAOK. St.

- Liptószentmiklóson játszották a jégkorong Extraliga 21. fordulójának nyitómérkőzését: L. Mikuláš–Trenčín 2:2 (0:1, 1:1, 1:0 – 0:0), gólütők: Šebo, Krátky, ill. Kováčik, Mravík.- A labdarúgó UEFA Kupa 2. fordulójának visszavágóján: Příbram–PAOK Szaloniki 2:2 – az első meccsen 1:6; tj.: PAOK. St. Gallen–Freiburg 1:4 – 1:0; tj.: Freiburg. A többi meccs lapzárta után ért véget.- Egy eredmény a női I. labdarúgóligából (10. forduló): Slovan–DRON M. Dvorníky 1:0 (1:0).- A gútai sportcsarnokban november 3-án, szombaton 9 órakor kezdődik az országos teremkerékpár-bajnokság.- Ma (18.00) az Újpest–Győr mérkőzéssel kezdődik a labdarúgó NB I 16. fordulója.- A párizsi, közel 3 millió dollár összdíjazású nemzetközi tenisztorna 2. fordulójának érdekesebb eredményei: Szafin–Kučera 7:6, 5:7, 6:4; Novák–Boutter 6:3, 7:6, Haas–Malisse 7:5, 6:1, Grosjean–Hrbatý 6:1, 6:4, Kafelnyikov–Kosta 6:3, 6:4, Johansson–Lapentti 6:3, 6:3.- Irán labdarúgó-válogatottja kettősgyőzelemmel jutott tovább az Egyesült Arab Emírségek elleni ázsiai pótselejtezőből, és ĺrországgal játsszhat a jövő évi világbajnokság részvételi jogáért.- A müncheni női Mesterek Tornáján – 1. forduló: Clijsters–Gyementyijeva 6:3, 7:6, Dokics–Shaughnessy 7:6, 6:2, Davenport–Coetzer 6:3, 6:2. Negyeddöntő: Davenport–Dokics 6:4, 6:2. - A női asztalitenisz Európa Liga 3. fordulójában a csehek az ostravai sportcsarnokban 3:1-re legyőzték a szlovákokat, s ezzel kiharcolták az élvonalban maradást.- Martin Hašek, a Sparta Praha válogatott labdarúgója 20 millió cseh koronáért a bécsi Austriába igazolt. Dominik Hašek 32 éves öccse hároméves szerződést kötött az osztrák klubbal.- A női kosárlabda Euroliga nyitófordulójában a soproniak 76:71-re legyőzték a Valenciát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?