SPORTHĺRADÓ

Egyedül csak František Chmelár pályázik a Szlovák Olimpiai Bizottság elnöki posztjára.

Párizsi férfi tenisztorna, 2. forduló: Saulnier (francia)–Hrbatý (szlovák) 7:6, 6:2.

Egyedül csak František Chmelár pályázik a Szlovák Olimpiai Bizottság elnöki posztjára.

Párizsi férfi tenisztorna, 2. forduló: Saulnier (francia)–Hrbatý (szlovák) 7:6, 6:2.

Vladimír Janočko, az Austria Wien szlovák labdarúgója kijelentette, mivel nem szerepel rendszeresen a bécsi együttesben, ezért komolyan foglalkozik a távozás gondolatával.

Sint-katalijine-waver-i (Belgium) tenisztorna, 1. forduló: Hrozenská (szlovák)–Kix (osztrák) 6:4, 4:6, 6:4; Fislová (szlovák)–Kuti Kis (magyar) 4:6, 6:1, 6:2.

John Robertson lett a Ferencváros skót UEFA-kupa-ellenfelének, a Hearts labdarúgócsapatának a vezetőedzője.

Amerikai lapértesülés szerint a hírhedt BALCO laboratórium látta el szteroidokkal az athéni olimpia előtt doppinggyanúba keveredett két görög atlétát, Kosztasz Kenteriszt és Ekaterini Tanut.

Internetes hírforrás szerint a Minardi-csapat a jövő évi Forma–1-es világbajnokság futamain új összeállításban szerepel, vagyis Baumgartner Zsolt és az olasz Gianmaria Bruni is távozik.

Férfi asztalitenisz Európa-bajnoki selejtezőn Waizenkirchenben: Ausztria–Magyarország 2:3.

Szinte biztos, hogy december közepén Pozsonyban bemutató mér-kőzést játszik az NHL-ben korongozókból álló „World Stars”-csapat.

Rekordot jelentő 15 783 néző váltott jegyet Prágában azért, hogy a Slavia ellen láthassa játszani a Kladno jégkorongcsapatát erősítő Jaromír Jágrt. A csatár szenzációsan hokizott, s a Kladno 3:2-re nyert.

Amint Antonio Cassano ismét összeveszett az Roma labdarúgócsapatának vezetőedzőjével, Luigi Del Nerivel, a Real Madrid máris bejelentkezett a rebellis csatárért.

A holland Dick Advocaatot nevezték ki a labdarúgó Bundesliga élvonalában szereplő Mönchengladbach edzőjévé.

A portugáliai junior vívó-Eb-n a szlovák lány tőrcsapat (Hanzel, Szinghoffer, Čeliga) 45:20-ra kikapott a románoktól, s nem jutott a negyeddöntőbe.

A kedden távozott Szentes Lázár után Supka Attila lett a labdarúgó Arany Ászok Ligában szereplő Debrecen vezetőedzője.

Az Olasz Labdarúgó Szövetség két mérkőzésre eltiltotta és 2500 eurós pénzbüntetéssel sújtotta Roberto Mancinit, az Internazionale vezetőedzőjét, mivel a Lazio elleni, 1:1-re végződött szombati bajnoki után inzultálta a játékvezetőt.

Férfi kosárlabda FIBA Európa-kupa-mérkőzésen: Lučenec–Kunín 74:77 (49:43).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?