SPORTHĺRADÓ

Egy évre Jozef Barmoš lett a pozsonyi Inter labdarúgócsapatának vezetőedzője, a rövidesen 50 éves szakember főmenedzseri szerepkörét is megőrzi.

Olasz labdarúgó osztályozó, visszavágó: Fiorentina–Perugia 1:1.

Egy évre Jozef Barmoš lett a pozsonyi Inter labdarúgócsapatának vezetőedzője, a rövidesen 50 éves szakember főmenedzseri szerepkörét is megőrzi.

Olasz labdarúgó osztályozó, visszavágó: Fiorentina–Perugia 1:1. Feljutott: a Fiorentina 2:1-es összesítéssel, a Perugia a következő idényben a másodosztályban szerepel majd.

Montrealban befejezte amerikai körútját, s hétfőn késő délelőtt már meg is érkezett Európába az olimpiai láng. Antwerpenben, az 1920-as játékok városában 48 km-t tesz meg, és 120 ember adja majd egymásnak a stafétát.

Kijelölték az athéni olimpiára utazó magyar súlyemelőket, nők: Krutzler (69 kg), Likerecz (75 kg), Varga (+75 kg); férfiak: Tancsics (56 kg), Kecskés (69 kg), Feri (77 kg), Gyurkovics (105 kg), Kovács (105 kg).

Az UEFA hivatalos honlapja szerint a bolgár CSZKA Szófia szerződteti Molnár Balázst, a Zalaegerszeg ötszörös magyar válogatott középpályását.

Kieséses rendszerű FIDE-sakkvb, 1. forduló: Ács (2548)–Nikolic (boszniai, 2648) 2,5:1,5; Movszeszian (szlovák, 2647)– Landa (orosz, 2550) 2,5:1,5; Al-Modiahki (katari, 2579)–Almási (2631) 0:2.

Svájci országúti kerékpáros körverseny, 9. szakasz, Lugano, 191,3 km (egyéni időfutam): 1. Ullrich (német, T-Mobile) 31:36; 2. Bodrogi (magyar, QuickStep-Davitamon) +8 mp. Az összetett végeredménye: 1. Ullrich 33:47:08; ... 24. Bodrogi +13:42.

Chilei Pro Tour nemzetközi asztalitenisz-viadal, női döntők, páros: Bátorfi, Tóth–Stefanova, Monfardini (olasz) 4:2, egyes: Monfardini–Fazekas 4:3.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?