SPORTHĺRADÓ

Jozef Mužlay a puhói Matadorból a Matáv-Sopron futballcsapatához igazolt, játékostára, Ľuboš Perniš pedig Nyitrán folytatja pályafutását.

Jozef Mužlay a puhói Matadorból a Matáv-Sopron futballcsapatához igazolt, játékostára, Ľuboš Perniš pedig Nyitrán folytatja pályafutását.

A FIFA öt napra eltiltotta az ausztrál válogatott két játékosát, Mark Vidukát (Leeds) és Scott Chipperfieldet (FC Basel), mert igazolatlanul hiányoztak a nemzeti csapat Venezuela elleni idegenbeli fellépéséről.

Női kosárlabda Extraliga, a 19. forduló előrehozott mérkőzése: Delta Košice–Myjava 119:38 (62:28).

Memphisi tenisztorna – férfiak, 1.forduló: Roddick–Martin 7:6, 1:6, 7:5; Fish–Mutis 4:6, 6:3, 6; Baker–Dupuis 6:4, 7:5; nők, 2. forduló: Lee-Waters–Suchá 6:3, 6:3; Raymond–Voskobova 6:2, 6:3; Sarapova–Panova 2:1-nél Panova feladta; Brandi–Svensson 6:3, 3:6, 6:4.

Rotterdami tenisztorna – férfiak, 2. forduló: Federer–Pavel 7:6, 7:5.

Buenos Aires-i férfi tenisztorna, 2. forduló: Coria–Squillari 6:3, 4:6, 6:1; Massu-Volandri 6:2, 6:4; Gasquet–Calleri 7:5, 6:2.

Szinkronműugrásban mutatkoztak be először a magyar versenyzők az athéni Világkupán, amely egyben olimpiai kvalifikációs viadal. A Barta Nóra, Kormos Villő alkotta női páros bejutott a vasárnapi 12-es döntőbe, szinkrontoronyugrásban viszont az Eb-második Lengyel Imre, Hajnal András duó kiszorult a fináléból.

Hétfőn és kedden a Budapest Sportarénában 25 ország több mint 600 versenyzőjének részvételével kerül sor az LG Gatorade nyílt fedettpályás országos bajnokságra, amely az atléták és a szervezők számára is a március 5. és 7 közötti fedettpályás világbajnokság főpróbája lesz.

Előkészületi futballmérkőzések: Trebišov (III. liga)–FC Košice (II.) 0:0; Senica (II.)–Bánovce nad Bebravou 0:4 (0:1).

Libertadores Kupa, csoportmeccsek: Club Bolívar (bolíviai)– Boca Juniors (argenin, a kupa címvédője) 3:1, FC Santos (brazil)– Club Guaraní (paraguayi) 2:2.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?