SPORTHĺRADÓ

Újabb mérkőzésekkel folytatódott a finnországi U20-as jégkorong-világbajnokság. Eredmények – A csoport: Ausztria–Oroszország 1:3, USA–Svédország 4:3. A Szlovákia– Ausztria mérkőzés lapzárta után ért véget. B csoport: Ukrajna–Kanada 0:10, Svájc–Csehország 1:2.

Újabb mérkőzésekkel folytatódott a finnországi U20-as jégkorong-világbajnokság. Eredmények – A csoport: Ausztria–Oroszország 1:3, USA–Svédország 4:3. A Szlovákia– Ausztria mérkőzés lapzárta után ért véget. B csoport: Ukrajna–Kanada 0:10, Svájc–Csehország 1:2.

A pletykalapok szerint Patrick Kluiver holland labdarúgó már a házát keresi Londonban, mivel hamarosan az Arsenalba szerződik.

Tornaelsőséget szerzett a Debreceni VSC női kézilabdacsapata egy svájci tornán. A kétnapos Pax Kupán az első mérkőzést ugyan még elveszítette a Loki a horvát Lokomotív Zagreb ellen, ám ezt követően a svájci bajnok Brühl, majd a német Leverkusen és a Michalovce ellen (23:22) is egy-egy góllal nyert. A döntőben a hajdúságiak győztek 16:13-ra – ismét a németek ellen. A gólkirálynő a debreceni Orbán Annamária lett 28 találattal. A nagymihályiak a negyedik helyen végeztek.

A papírformának megfelelően az Arsenal idegenben legyőzte a Southamptont az angol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának záró mér-kőzésén, így egy pont hátránnyal továbbra is második a tabellán a Manchester United mögött. Eredmény: Southampton–Arsenal 0:1, g.: Pires (36.).

A házigazda HC Leipzig nyerte az 57 ezer euró összdíjazású női kézilabdatornát, miután a döntőben 32:30-ra diadalmaskodott a Bajnokok Ligája- és Szuperkupa-győztes szlovén Krim Ljubljana ellen. A Győri Graboplast ETO KC, valamint a magyar NB I-ben is érdekelt osztrák Hypo Niederösterreich az 5-6. helyen zárt.

Ötödik győzelmét is megszerezte Martina Moravcová a Réunion szigetén rendezett úszóviadalon: 26,84 másodperccel nyert 50 pillangón. A szlovák kiválóság lett az esemény legsikeresebb résztvevője.

A KENO 10 keddi nyerőszámai a következők: 4, 7, 9, 14, 17, 20, 21, 26, 30, 33, 39, 43, 45, 49, 50, 54, 57, 70, 77, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?