SPORTHĺRADÓ

Az Egyesült Arab Emírségekben zajló U20-as labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében: Kanada–Spanyolország 1:2, hosszabbítás után; Kolumbia–Egyesült Arab Emírségek 1:0. A másik két mérkőzés (Brazília–Japán, Argentína–Egyesült Államok) lapzárta után ért véget.

Az Egyesült Arab Emírségekben zajló U20-as labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében: Kanada–Spanyolország 1:2, hosszabbítás után; Kolumbia–Egyesült Arab Emírségek 1:0. A másik két mérkőzés (Brazília–Japán, Argentína–Egyesült Államok) lapzárta után ért véget.

Vasárnap rendkívüli elnökségi ülést tart a Magyar Labdarúgó Szövetség és ezt követően bejelentik, ki lesz a válogatott szövetségi kapitánya.

Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján Žigmund Pálffy (Los Angeles) két góllal és egy gólpasszal, míg Peter Bondra (Washington) és Marián Hossa (Ottawa) egy-egy góllal járult hozzá csapata sikeréhez. Eredmények: Washington–Boston 6:5, Ottawa–Tampa 3:2, Nashville–Los Angeles 1:4, Minnesota–Toronto 0:1, Chicago–Detroit 4:3 – hosszabbítás után; Calgary–Carolina 1:0, Vancauver–Colorado 1:1 – h. u.; San Jose– Edmondon 2:2 – h. u.

Érdekes edzőcserék készülnek a cseh labdarúgócsapatoknál: a Liberecből távozó Josef Csaplárt a Slaviába várják, edzőtársának, Ladislav Škorpilnak a cseh 21 éven aluli válogatott irányítását ajánlották fel. A Liberec vezetői Jozef Jarabinskývel tárgyalnak, de nem mondtak még le Stanislav Griga szerződtetéséről sem – a szlovák edző azonban nagy valószínűséggel a nagyszombati Spartakhoz ír alá.

Kiválasztotta segítőtársait Dušan Galis, a szlovák labdarúgó-válogatott vezetőedzője. Javaslatában Michal Hipp és Ladislav Petráš neve szerepel, csapatvezetőnek Róbert Tomascheket ajánlja. Szövetségi döntés az ügyben december 22-én várható.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?