SPORTHĺRADÓ

Roppant nehéz ellenfeleket kaptak a magyar csapatok a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A hétfői, bécsi sorsolás szerint a Fotex KC Veszprém a spanyol FC Barcelonával, a Pick Szeged pedig a címvédő francia Montpellier-vel került párba.

Roppant nehéz ellenfeleket kaptak a magyar csapatok a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A hétfői, bécsi sorsolás szerint a Fotex KC Veszprém a spanyol FC Barcelonával, a Pick Szeged pedig a címvédő francia Montpellier-vel került párba.

Rivaldo közös megegyezéssel felbontotta szerződését az AC Milannal, így a világbajnok brazil labdarúgó a téli átigazolási időszakban már egészen biztosan másik csapathoz igazol. Az AC Milan 2002 nyarán az FC Barcelonától ingyen igazolta le Rivaldót, akinek szerződése 2005 júniusában járt volna le. Évi fizetése 6 millió euró volt az olasz egyesületnél.

Két mérkőzésre került sor az NBA vasárnapi fordulójában, hazai diadalokkal: a Sacramento a New Jerseyt verte 105:92-re, a Los Angeles Lakers pedig 99:77-re az Indianát.

Szabics Imre a 25. helyen áll a világ legjobb góllövői között ebben az évben. A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó (IFFHS) szervezet ranglistáját továbbra is a francia Thierry Henry vezeti. Az Arsenal csatára 15 gólt szerzett (11 a válogatottban, 4 a nemzetközi kupameccseken), 2. Raúl (spanyol, Real Madrid) 14 (8/6), 3. Trezeguet (francia, Juventus) 13 (8/5) ...25. Szabics Imre (Sturm Graz, VfB Stuttgart) és F. Inzaghi (olasz, AC Milan) 8-8 (6/2-6/2).

Alpesisí VK-futam, Lake Louise (Kanada), férfi szuper-G: 1. Hermann Maier 1:36,69; 2. Michael Walchhofer +0,26 mp; 3. Stephan Eberharter (osztrákok) +0,55.

Súlyos hátproblémái miatt bejelentette visszavonulását Emma George ausztrál rúdugróklasszis. A 12-szeres világcsúcstartó orvosai tanácsára határozott így.

Kisorsolták a női kézilabda Szlovák Kupa negyeddöntőjének párosítását: Šaľa–Zlatná, Partizánske–Šurany, Bánovce–Michalovce, B. Bystrica–Nitra. Az első mérkőzéseket december 6-án és 7-én, a visszavágókat várhatóan december 10-én és 11-én játsszák.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?