SPORTHĺRADÓ

Ma 18 órakor a Balaton FC– Videoton mérkőzéssel kezdődik a labdarúgó Arany Ászok Liga 16. fordulója.
Az előzetes tájékoztatástól eltérően fél órával korábban, 13 órakor játsszák ma Dunaszerdahelyen a DAC-Trnava előkészületi labdarúgó-mérkőzést.

Ma 18 órakor a Balaton FC– Videoton mérkőzéssel kezdődik a labdarúgó Arany Ászok Liga 16. fordulója.

Az előzetes tájékoztatástól eltérően fél órával korábban, 13 órakor játsszák ma Dunaszerdahelyen a DAC-Trnava előkészületi labdarúgó-mérkőzést.

Március 27-én és 28-án Magyarországon vendégszerepel az Egyesült Államok nőikosárlabda-válogatottja. A női „Dream Team“, a legutóbbi olimpia és világbajnokság aranyérmese előbb Pécsett, a bajnok MiZo-Pécsi VSK-val találkozik, majd másnap a Budapest Sportarénában a magyar válogatottal jártszik.Nem valószínű, hogy a BAR-Hondától elküldött Jacques Villeneuve visszatér a Forma-1-be, ezt a kanadai pilóta maga jelentette ki. A Williamsnél cáfolják, hogy hosszú távú szerződést kötöttek volna Nelson Piquet fiával, állítólag csak tesztlehetőséget ajánlottak neki.

Pruhonicei női tenisztorna, 1. forduló: Hrozenská–Matei (román) 5:7, 7:6, 7:5; Nooni (svéd)–Fislová 7:6, 6:1; Strýcová (cseh)–Nociarová 6:7, 7:6, 7:6.

A szerb Ivan Jovanovics váltja Dušan Uhrint a ciprusi Apoel Nicosia kispadján. Uhrin, aki 1996-ban a cseh válogatott edzőjeként Eb-ezüstöt szerzett, a ciprusi klubban utoljára júliusban kapott fizetést.

Nevio Scala lett az orosz Szpartak Moszkva labdarúgócsapatának a vezetőedzője, egyéves kötött az orosz klubbal. A fővárosiak nyár óta edzőgondokkal küszködtek.

II. Erzsébet királynő a Brit Birodalom Tisztjévé nevezte ki David Beckhamet, a Real Madrid labdarúgócsapatának angol sztárját. Az uralkodó indoklása szerint a futballista hallatlan népszerűségével és példamutató életmódjával szolgált rá a címre.

Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke alkut ajánlott a legalább kétéves eltiltás előtt álló Európa-bajnok sprinter, Dwain Chambers számára, aki az új, tetrahidrogesztrinon (THG) nevű doppingszerrel bukott le. A NOB-vezető a jövő évi athéni játékok hivatalos honlapjának (www.athens 2004.com) elmondta: amennyiben Chambers hajlandó bővebb információkkal szolgálni a THG-ról, akkor valószínűleg csökkenthető eltiltásának mértéke.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?