SPORTHĺRADÓ

- Női kosárlabda Euroliga-mérkőzésen: GYSEV-Ringa–Fenerbahce 92:69. - Davor Suker az 1860 München csapatában folytatja pályafutását. A 33 éves horvát labdarúgósztár az idény végéig kötelezte el magát a bajor klubhoz.

- Női kosárlabda Euroliga-mérkőzésen: GYSEV-Ringa–Fenerbahce 92:69. - Davor Suker az 1860 München csapatában folytatja pályafutását. A 33 éves horvát labdarúgósztár az idény végéig kötelezte el magát a bajor klubhoz. - Megsértődött, ezért elhagyta a Pécsi VSK női kosárlabdacsapatát és már vissza is utazott az USA-ba Latasha Bryears, aki október 26-án érkezett a magyar bajnokhoz.- Három jelölt, az angol David Beckham, a portugál Luis Figo és a spanyol Raúl közül választják ki az év játékosát a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség december 17-i, zürichi gáláján. A fináléban 130 ország szövetségi kapitánya voksol. - Férfi röplabda Interliga-döntő Bécsben: Vienna–Kaposvár 3:2.- Női kosárlabda Ronchetti Kupa, F-csoport, 1. forduló: Zeljeznicar Sarajevo–BSE 76:93. - Leoni sakkcsapat Eb, 8. forduló, nők: Magyarország–Finnország 1,5:0,5; Szlovákia–Horvátország 1:1; férfiak: Svájc–Szlovákia 2,5:1,5. 9. forduló, nők: Grúzia– Szlovákia 1,5:0,5; Magyarország– Csehország 1:1. A végeredmény: 1. Franciaország 12,5...22. Szlovákia 8,5. Magyarország helyezéséről nem érkezett jelentés. Férfiak: Izland–Szlovákia 2:2. A sorrend: 1. Hollandia 24,5...20. Szlovákia 18,5. - Barátságos labdarúgó-találkozók: Spanyolország–Mexikó 1:0, g.: Raúl; Portugália–Angola 5:1. A találkozó a 68. percben félbeszakadt, mert a vendégek négy piros lap és egy sérülés után csak hatan maradtak a pályán. - A jégkorong Extraliga 23. fordulójának nyitányán: Martin–slovan 0:2 (0:0, 0:1, 0:1), g.: Hudec, Pavličko. - Sydneyben folytatódott a férfi tenisz Mesterek Tornája, Rosewall-csoport, 2. forduló: Ferrero–Kuerten 7:6, 6:2; Kafelnyikov– Ivanisevic 6:3, 6:4. Newcombe-csoport, 3. forduló: Grosjean– Agassi 6:3, 6:4. - Tizenkettedik lett a szlovák fiú tőrcsapat (Lamacký, Mezey, Botló) a keszthelyi junior vívó-Eb-n, miután 39:45-re kikapott Ausztriától. - Újra megmutatta bájait a Playboyban Katarina Witt. Az egykori NDK múkorcsolyázó sztárja, akit a szocializmus szebbik arcának is neveztek, 1998-ban szerepelt először a Playboyban, akkor a lapot pillanatokon belül elkapkodták.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?