SPORTHĺRADÓ

Váratlan vereséget szenvedett a magyar férfi csapat a bledi sakkolimpia 6. fordulójában, miután 2,5:1,5 arányban kikapott a csehektől; a szlovák férfiak Litvániával remiztek 2:2-re. A nőknél Szlovákia 2:1-re legyőzte Moldovát, míg Magyarország 0,5:2,5-re maradt alul a jóval esélyesebb Kínával szemben.

Váratlan vereséget szenvedett a magyar férfi csapat a bledi sakkolimpia 6. fordulójában, miután 2,5:1,5 arányban kikapott a csehektől; a szlovák férfiak Litvániával remiztek 2:2-re. A nőknél Szlovákia 2:1-re legyőzte Moldovát, míg Magyarország 0,5:2,5-re maradt alul a jóval esélyesebb Kínával szemben.

A Borsodi Liga 13. fordulójának nyitányán: Videoton–Siófok 2:4 (1:2), g.: Dvéri (30.), Tóth N. (46.), ill. Fülöp (26., 92.), Schultz (35.), Filipovic (63.).

Döntetlen született a jégkorong Extraliga 26. fordulójának előre lejátszott mérkőzésén: Zvolen–Slovan 1:1 (0:1, 1:0, 0:0 – 0:0), g.: Kolník (31. – büntetőből), ill. Hurtaj (6.)

Az ökölvívó Interliga második fordulójában a Dubnica 12:8 arányban nyert az Ústí nad Labem ellen.

Francia és német győzelemmel folytatódott Svédországban a férfi kézilabda Világ Kupa, ezzel mindkét válogatott bejutott az elődöntőbe: Franciaország–Egyiptom 29:23, Németország–Oroszország 31:28.

A Nemzetközi Amatőr Atlétikai Szövetség hitelesítette az amerikai Tim Montgomery Párizsban felállított világcsúcsát (9,78) a 100 m-es férfi síkfutásban.

A poitiers-i tenisztorna két eredménye: Pichet (francia)–Cervanová 6:3, 1:6, 6:2; páros, Hrozenská, Kurhajcová–Kucer, Coopersmith (német/horvát) 6:1, 6:3.

A III. labdarúgóliga nyugati csoportjának korábbról elhalasztott mérkőzésén: Lednické Rovné–Myjava 2:1.

Agassi legyőzésével Carlos Moya is biztosította helyét a teniszezők hagyományos Mesterek Kupájának mezőnyében, a spanyol játékos előtt eddig az ausztrál Hewitt, Agassi a spanyol Ferrero és A. Costa, Marat Szafin és Roder Federer harcolta ki a részvétel jogát. A 3,7 millió dollár összdíjazású viadalra november 12 és 17 között kerül sor Sanghajban.

A Kanári-szigeteken elkészítették a jövő évi Fed Kupa első fordulójának sorsolását, a szlovák válogatott Németország ellen kezd idegenben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?