SPORTHĺRADÓ

Indianapolisban folytatódtak a férfi kosárlabda-vb küzdelmei – E-csoport: Spanyolország–Törökország 87:64, Brazília–Angola 86:83, Puerto Rico–Jugoszlávia 85:83; F-csoport: USA–Oroszország 106:82 Németország–Új-Zéland 84:64, Argentína–Kína 95:71.

Indianapolisban folytatódtak a férfi kosárlabda-vb küzdelmei – E-csoport: Spanyolország–Törökország 87:64, Brazília–Angola 86:83, Puerto Rico–Jugoszlávia 85:83; F-csoport: USA–Oroszország 106:82 Németország–Új-Zéland 84:64, Argentína–Kína 95:71.

Néhány eredmény a németországi női röplabda vb-ről: Csehország–Japán 3:1, Kuba–Románia 3:0, Oroszország–Puerto Rico 3:0, Görögország–Kína 3:0.

Miroslav Filipko a zsolnai futballcsapathoz szerződött. A 30 éves kapus legutóbb Izraelben (Ironi Rishon) védett.

Az angol labdarúgó Premier League 4. fordulójában: Liverpool–Newcastle 2:2, góllövők: Hamann (54.), Owen (73. – 11-esből), illetve Speed (81.), Shearer (88.).

Adriano Galliani ligaelnök szerint jövő szombaton biztosan elkezdődik az olasz labdarúgó-bajnokság, még akkor is, ha nem mindegyik klubnak lesz érvényes televíziós szerződése.

Az osztrák FC Karnten labdarúgócsapata az európai szövetség tiltása miatt Szófiában lép pályára az UEFA Kupa első fordulójában a Hapoel Tel-Aviv vendégeként.

Adrian Ilie az Alaves labdarúgócsapatához szerződött. A 28 éves román válogatott csatár az FC Valenciától érkezett, miután az előző idényben csupán 10-szer lépett pályára a bajnokcsapatban.

Pedro Munitis visszatér egykori klubjába. Jelenlegi egyesülete, a Real Madrid egy évre kölcsönadja a 27 éves válogatott labdarúgót a spanyol élvonalban szereplő Racing Santandernek.

Pedrag Mijatovics jugoszláv labdarúgó egy évre a spanyol másodosztályú Levante együttesébe szer-ződött. A 33 éves csatárt ingyen igazolták, mivel előző klubja, az olasz Fiorentina a nyáron anyagi csőd miatt megszűnt.

Berlinben az Eb-bronzérmes német Tim Lobinger 565 cm-es redménnyel nyerte a Reichstag előtt rendezett bemutató rúdugró-versenyt.

Egy eredmény a portugál labdarúgó-bajnokságból (2. forduló): Boavista-Porto 0:1 .

Továbbra is Ivica Osim marad a Sturm Graz labdarúgócsapatának vezetőedzője. Erről két és fél órás tárgyalás után egyezett meg a bosnyák tréner és az osztrák klub vezetősége. A szakember 1994 júniusa óta dolgozik az együttesnél.

A KENO tegnapi nyerőszámai: 1, 11, 19, 21, 24, 27, 30, 31, 34, 35, 42, 48, 51, 52, 53, 55, 61, 62, 70, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?