SPORTHĺRADÓ

Bekerült a Stanley Kupa döntőjébe a Carolina, miután az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság Keleti Főcsoportjának döntőjében, a Toronto otthonában hosszabbítás után 2:1-re győzött a sorozat hatodik mérkőzésén. Gólütők: Sundin (60.), ill. O?Neill (50.), Gelinas (69.).

Bekerült a Stanley Kupa döntőjébe a Carolina, miután az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság Keleti Főcsoportjának döntőjében, a Toronto otthonában hosszabbítás után 2:1-re győzött a sorozat hatodik mérkőzésén. Gólütők: Sundin (60.), ill. O?Neill (50.), Gelinas (69.). A Carolina 4:2-es összesítéssel jutott a fináléba.

Norvégia, Spanyolország és Csehország lesznek Szlovákia csoportellenfelei a júliusi, norvégiai korosztályos (felső korhatár 19 év) labdarúgó Eb-n, derült ki a tegnapi sorsoláson.

Michal Hreus (Lukko Rauma) és Peter Junas (Poprad) a bajnok Slovan Bratislava jégkorongcsapatának legfrissebb szerzeményei.

Már csak egyetlen győzelem hiányzik a Sacramentónak ahhoz, hogy búcsúztassa az észak-amerikai profi kosárlabdaliga címvédőjét, a LA Lakerst, és bejusson a döntőbe. A Nyugati Főcsoport fináléjában, 5. mérkőzés: Sacramento–LA Lakers 92:91. a párharc állása: 3:2.

Szívesen meghosszabbítaná az idény végén lejáró szerződését a Renault Forma–1-es csapatával Jensen Button. A nyolc pontos, s ezzel a hatodik helyen álló 22 éves angol pilótával az istállónál is elégedettek. Az együttes összesen tizenegy pontot gyűjtött.

Három labdarúgćsapat országa sportszerűségi ranglistán elért magas helyezéséért indulhat az UEFA Kupa selejtezőjében: a norvég Brann bergen, a cseh sigma Olomouc és az angol Ipswich Town.

Pótolták a III. labdarúgóligában keleti csoportjában a 27. fordulóból elmaradt mérkőzést: Trebišov–Sp. N. Ves 2:0.

A pozsonyi Istrobanka lett a női I. kosárlabdaliga bronzérmese, miután a mérkőzéssorozat ötödik találkozóján Besztercebányán 97:64-vre verte a házigazda UMB-t

A mexikói Julio Perez Cuapio nyerte a Giro d?Italia profi kerékpáros körverseny tegnapi, 16. szakaszát az olasz Savoldelli és Frigo előtt. Összetettben az ausztrál Cadel Evans vette át a vezetést a német Jens Heppnertől, aki visszaesett a tizenegyedik. Helyre. Kizárták a versenyből Francesco Casagrandét: az összetettben negyedik helyen álló klasszis a keddi szakasz utolsó részhajrája előtt szándékosan fellökte a kolumbiai John Freddy Garciát, aki súlyos fejsérülést szenvedett.

A Športka 22. játékhetének nye-rőszámai, I. húzás: 1, 23, 36, 38, 39, 49, pótszám: 5; II. húzás: 2, 4, 7, 10, 11, 22, pótszám: 36; LEHETŐSÉG-szám: 814 014; KENO 10: 2, 3, 5, 20, 25, 28, 31, 35, 40, 42, 45, 46, 49, 50, 56, 57, 58, 64, 68, 71.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?