Spanyol Király Kupa – Az elődöntőben találkozhat a Barca és a Real Madrid

Madrid |

<p>A Real Madrid és az FC Barcelona a csütörtöki sorsolás eredményeképpen már az elődöntőben összecsaphat egymással a spanyol labdarúgó Király Kupában.</p>

 

A címvédő katalánok első ellenfele a 2001-ben UEFA Kupa-döntős, jelenleg a harmadosztályban szereplő Deportivo Alavés lesz, a legutóbb bajnokságot nyert fővárosi együttesnek pedig a szintén a harmadik vonalban érdekelt Alcoyanót kell legyőznie a továbbjutásért.    A két élvonalbeli sztárcsapat a legjobb 32 között csatlakozik a kupáért folytatott vetélkedés mezőnyéhez, ebben a körben az első mérkőzéseket október 31-én rendezik, a visszavágókra pedig november 28-án kerül sor.    A Realnak és a Barcelonának három meccset kell megnyernie ahhoz, hogy a legjobb négy között az egymás elleni csúcsrandevú, az El Clásico létrejöjjön. Párharcuk első felvonásának időpontja január 23., a helyszín a madridi Santiago Bernabéu Stadion, s az egy hét múlva esedékes visszavágót játszanák a Barca otthonában, a Camp Nou Stadionban.    Az előző kiírásban a katalánok a negyeddöntőben búcsúztatták a királyi gárdát, majd meg is nyerték a kupát. A két csapat legutóbb 2011-ben vívott egymással kupafinálét, akkor a Real diadalmaskodott. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?