Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában

Monaco |

<p>Monacóban kisorsolták a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportjait.</p>

A címvédő Real Madrid a Legia Warszawával, a magyar válogatott Nikolics Nemanja csapatával, valamint a Borussia Dortmunddal és a Sportinggal került egy csoportba. A tavaly döntős Atlético Madrid mellé a német bajnok Bayern München, a PSV Eindhoven és az FK Rosztov került.A spanyol bajnok FC Barcelonához a Manchester Cityt, a Borussia Mönchengladbachot és a Celticet sorsolták. Az olasz élvonal címvédője, a Juventus a Sevillát, az Olympique Lyont és a Dinamo Zagrebet kapta ellenfélnek. A Premier League legutóbbi kiírásának győztese, a Leicester City az FC Porto, a Club Brugge és az FC Köbenhavn ellen harcolhatja ki a nyolcaddöntőbe jutást. A csoportok első két helyezettje jut a legjobb 16 közé, a harmadikok az Európa Ligában folytathatják.Az első csoportmeccseket szeptember 13–14-én játsszák, a finálét 2017. június 3-án rendezik Cardiffban.     A BL-csoportok beosztása:    A csoport:Paris Saint-Germain (francia), Arsenal (angol), FC Basel (svájci), Ludogorec (bolgár)    B csoport:Benfica (portugál), Napoli (olasz), Dinamo Kijev (ukrán), Besiktas (török)    C csoport:FC Barcelona (spanyol), Manchester City (angol), Borussia Mönchengladbach (német), Celtic (skót)    D csoport:Bayern München (német), Atlético Madrid (spanyol), PSV Eindhoven (holland), FK Rosztov (orosz)    E csoport:CSZKA Moszkva (orosz), Bayer Leverkusen (német), Tottenham Hotspur (angol), AS Monaco (francia)    F csoport:Real Madrid (címvédő, spanyol), Borussia Dortmund (német), Sporting CP (portugál), Legia Warszawa (lengyel)    G csoport:Leicester City (angol), FC Porto (portugál), Club Brugge (belga), FC Köbenhavn (dán)    H csoport:Juventus (olasz), Sevilla (spanyol), Olympique Lyon (francia), Dinamo Zagreb (horvát) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?