Somorjai sirámok

Gúta. Nagy port kavart a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának szombati gútai párharca, melyen a hazaiak 1:1-es első félidő után 3:1 arányban győzték le a somorjaiakat. A dolog pikantériája, hogy a Vág-partiaknak fordulás után két tizenegyes góllal sikerült felülkerekedniük.

Gúta. Nagy port kavart a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjának szombati gútai párharca, melyen a hazaiak 1:1-es első félidő után 3:1 arányban győzték le a somorjaiakat. A dolog pikantériája, hogy a Vág-partiaknak fordulás után két tizenegyes góllal sikerült felülkerekedniük. Ráadásul a somorjai Fojtát az 55. percben kiállította a játékvezető. „Játékosunk, akit még a mögötte helyezkedő Vodička biztosított, a felezővonal tájékán kézzel húzta vissza ellenfelét. Szerintem csupán sárga lapot érdemelt volna. A folytatásban pedig a meccs lévai bírója, Hengerics két ízben is jogtalan büntetőt ítélt a hazaiak javára. Több évtizedes pályafutásom során még ilyen részrehajló bíróval nem találkoztam. Alighanem lefizették őt. Fogalmam sincs, kik állhattak a háttérben, hiszen a két rivális egyike sem harcol a feljutásért, vagy a kiesés elkerüléséért. Mondhatom, idegileg nagyon megviselt az eset, egész éjjel nem aludtam” – kesergett vasárnap délben Jozef Šajánek, a vendégek trénere. Majd hozzáfűzte: Sajnáltam kisemmizett, megalázott tanítványaimat, akiket nagy sérelem ért. Az ilyenfajta labdarúgásnak vajmi kevés köze van a sporthoz” – zárta mondanivalóját a Somorja szakvezetője. A gútaiak klubmenedzsere, Ferencz László azonban másként vélekedett a történtekről. „ Fojta ugyan a felezővonalnál, ám utolsó somorjai játékosként húzta meg a vészféket, ilyen esetben piros lappal büntetendő a vétkes. Az első tizenegyesünket megelőző esetnél kézzel rántották le a 16-osban Bombiczot, a másodiknál kezezést látott a bíró az egyik vendégvédőnél. Ennél a momentumnál nem tudok határozottan állást foglalni, hiszen a somorjai szakvezetőkhöz hasonlóan én is mintegy 50 méterre voltam az esettől” – fogalmazott a hazaiak tisztségviselője. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?