Sok hűhó semmiért…

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSDunaszerdahely.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Dunaszerdahely. Szerda késő esti hírügynökségi jelentés szerint kis híján összeverekedtek a DAC-futballisták az edzésen: miután a kameruni Adiaba csúnyán felrúgta a horvát Planticot, Dragicevic nekiesett az afrikai védőnek, aki nem hagyta magát… Az incidens miatt Djuricic edző azonnal félbeszakította a gyakorlást – legalábbis ezt közölte a hírügynökség.

Arról érdeklődtünk, hogy mi is történt valójában. „Bunyóról szó sem volt. Előfordul, hogy tréningen valakinél felmegy a pumpa. Egymás között fociztunk, az utolsó akciónál Adiaba elvesztette a fejét, s keményen belépett Planticnak. Dragicevic erre megfogta az afrikai hátvédet, s mérgesen odaszólt neki. A lendülettől mindketten a fűre estek. Ennyi volt az egész” – mondta lapunknak Radványi Miklós, a DAC másodedzője. Djuricic segítője elárulta, a két bajnoki vereség után eléggé ideges a légkör a gárda háza táján. „Ennek tulajdonítható ez a rövidzárlat, egyébként hasonló esetek szinte minden együttesnél megesnek. A csapatgyűlésen, amelyen Mohseni elnök úr is részt vett, minden tisztázódott, a játékosok fogadkoznak: legalább egy pontot szereznek Rózsahegyen” – fejezte be Radványi.

Novota János csapatkapitány is megerősítette a másodedző szavait, és hozzátette. „Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, hiszen semmi különös nem történt. A csütörtöki edzés előtt a klubvezetéstől előző nap szóbeli figyelmeztetésben részesült Adiaba nyilvánosan bocsánatot kért Plantictól és az egész csapattól. Ezzel az ügy le van zárva. Abban bízom, ez az intermezzó feldobja a gárdát, s szombaton meglepjük a rózsahegyieket.” (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?