Slovan-bravúr Gömörben

Már pénteken este elkezdődött a II. labdarúgóliga 6. fordulója, a szenciek remek hajrájuknak köszönhetően két vállra fektették a nagyszombatiak tartalékcsapatát. Hazai pályán kapott ki a mély hullámvölgyben lévő rimaszombati és dunaszerdahelyi együttes.

A losonci Ľubomír Ľupták kapura tör a Zlaté Moravce–Lučenec II. ligás futballmeccsenSME-felvételÚjabb kellemetlen meglepetést szerzett híveinek a dunaszerdahelyi csapat, amely hazai pályán szenvedett kétgólos vereséget a szombatig még nyeretlen homonnai együttestől. A csallóköziek szétesően, kedvetlenül futballoztak, s van min elgondolkodniuk a játékosoknak és a vezetőknek...

Folytatódik a rimaszombatiak vesszőfutása. A gömöriek már a negyedik vereségüket szenvedték el az idei bajnokságban, s a tabellán lecsúsztak a 12., kieső helyre! Szombaton délután azt a Slovant fogadták, amely egy héttel korábban Eperjesen kapott egy hármast. A kékek azonban összekapták magukat és három ponttal távoztak Rimaszombatból.

Hiába támadta végig a mérkőzést a vágsellyei csapat, csak a hajrában lőtt góllal győzte le a harmatgyenge bacsfai gárdát, amely még nyeretlen az idei pontvadászatban.

A szenciek megint ráijesztettek szurkolóikra, hiszen a sereghajtó nagyszombati tartalékcsapat sokáig vezetett, a nagy esélyes házigazdák csak a hajrában fordítottak.

Nem várt, nagy arányú vereséget szenvedett Aranyosmaróton a korábbi fordulókban remeklő losonci csapat. A házigazdák minden tekintetben felülmúlták a sok hibával, szétesően futballozó újoncot.

Az éllovas kassai együttes aratta a legnagyobb arányú győzelmet a hétvégén. A kelet-szlovákiaiak a nyitraiak tartalékcsapatát iskolázták le, s a látottak alapján jóval nagyobb arányban is nyerhettek volna. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?