Sport

Ševelát kirúgta a Slovan

Pozsony | Szerda este a gyengécske Sutjeska Niksic ellen kiesett a labdarúgó BL-selejtező 1. fordulójában a Slovan, amely csütörtök kora délután menesztette is Martin Ševela vezetőedzőt.
TASR

2019. július 18. 15:19

A szlovák bajnokcsapat hasonlóképp betlizett Montenegróban, mint tette azt egy hete Pozsonyban, a ráadás perceiben kapott gól miatt kényszerült hosszabbításra. Az újabb 30 perc sem hozott eredményt, maradt az 1:1, a 11-eseknél pedig a niksici játékosok bizonyultak jobbnak, 4:2-re győztek, és történetük során először továbbjutottak egy európai kupapárharcban.

"Úgy döntöttünk, hogy leváltjuk posztjáról Martin Ševela edzőt. A visszavágót taktikai szempontból teljesen rosszul kezeltük, a csapat felkészítése nem volt megfelelő, ami érthetetlen számomra. Természetesen nem csak az edző a felelős, a játékosok is meg fogják érezni a következményeket a blamázs miatt, de az edzőé a döntő szerep. Egy éve, a bécsi Rapid elleni kieséskor a nyomás ellenére kiálltam Ševela mellett, hogy legyen ideje dolgozni a kerettel, de taktikailag hajszálnyit sem léptünk előre ezalatt" - nyilatkozta ifjabb Ivan Kmotrík, a Slovan klubigazgatója.

Az új edző személye egyelőre nem ismert, vélhetően a péntekre összehívott sajtótájékoztatón jelentik majd be.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?