Sérülések sújtják a tardoskeddieket

Tardoskeddifoci

Párkányban vasárnap délután osztálykülönbségű vereséget (1:4) szenvedtek a tardoskeddiek az Érsekújvári járást képviselő csapatok rangadóján a nyugat-szlovákiai V. Hummel fociliga délkeleti csoportjának 28. fordulójában. 

A vendégek jelenlegi formáját az a tény is jól illusztrálja, hogy az április 28-tól lejátszott hat bajnokijukon mindössze egy ponttal gyarapították gyűjteményüket.

„Párkányban már az első fél óra végén eldőlt a mérkőzés, a vendéglátók 3:0-ra vezettek. Fordulás után feljavultunk, de csupán a becsületgólra futotta. Problémáink vannak, kulcsjátékosaink ugyanis kidőltek a sorból. Ölvecký térdszalagszakadás miatt szorult kényszerpihenőre, Tatar a nagymegyeriek elleni összecsapáson sérült meg, Szolnoki sem bevethető. Buják idény közben jelentette be, hogy befejezi pályafutását. Mondhatni, szétesett a hátvédsorunk. Rutinos hálóőrünk és menedzserünk, Benkó Dani az érsekújváriak kapusedzője, ezért mezünkben csak alkalmanként áll csatasorba. Két brazil légiósunk sem teljesen egészséges. Az ificsapatunkból nem tudjuk feltölteni a keretet, fiataljaink ugyanis még nincsenek az V. liga szintjén” – ecsetelte lapunknak a mezőny tardoskeddi újoncát sújtó problémákat klubelnökük, Mlynár Gábor.

A játékosínségre való tekintettel az egykori gólvágó is pályára lépett Nagymegyeren. A tardoskeddiek 30 ponttal a tabella 12. lépcsőfokáról várják az udvardiak elleni idényzárót. „A jelenlegi játékoshiányt leszámítva nálunk nincsenek egyéb gondok. A helyi önkormányzatnak és két erős szponzorunknak köszönhetően jók a feltételek. Azon leszünk, hogy az új idényben is az V. ligában szerepeljünk. Fociberkekben mostanában sok mindent rebesgetnek. Nem mehetünk biztosra, nem ismerjük a kiesők számát. Én még abban az időszakban fociztam, amikor a feljutást, a kiesést illetően minden jó előre adott volt. Természetesen azon leszünk, hogy az udvardiak elleni újabb régióderbin otthon tartsuk a három pontot. Nem lesz egyszerű, de győzelemmel szeretnénk meghálálni szurkolóink bizalmát” – nyilatkozta a vasárnapi szezonzáróról a tisztségviselő, aki már a nyári időszak jeles tardoskeddi eseményeiről is tájékoztatott. „Híres szülötteink, Móder László és József, valamint Szikora György tiszteletére ismét megrendezésre kerül a korosztályos nemzetközi futballtorna, a Móder-kupa és a Szikora-kupa. Az előbbin az U11-es, az utóbbi pedig az U19-es korosztályt képviselő kollektívák vetélkednek a serle-gért” – értesültünk az előkészületben lévő rendezvényekről.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?