Serie A – A Fiorentina döntetlennel készült a Ferencváros ellen

Serie A – A Fiorentina döntetlennel készült a Ferencváros ellen

A Fiorentina 1–1-es döntetlent játszott az AS Roma vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnap esti rangadóján.

A fővárosiak hamar vezetést szereztek azonban utána rémálomszerűen alakult számukra a mérkőzés, mert sérülés miatt már az első félidőben le kellett cserélni az argentin válogatottal világbajnok Paulo Dybalát, majd a második játékrész elején Nicola Zalewskit kiállította a bíró, ezt kihasználva pedig Lucas Martinez Quarta találatával egyenlítettek a firenzeiek. A Roma végül kilenc ember fejezte be az összecsapást, mert a hajrában Romelu Lukaku is piros lapot kapott, azonban a Fiorentina kettős emberelőnye ellenére nem tudta megszerezni a győztes gólt, így a Farkasok immár öt kör óta veretlenek.

A már továbbjutott Fiorentina csütörtökön a Ferencváros vendége lesz a Konferencia-liga csoportkörének utolsó fordulójában, a meccs tétje egyrészt a csoportelsőség lesz, másrészt a magyar bajnok számára a továbbjutás kiharcolása.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?