„Rúgtunk egy öngólt, aztán még egyet”

A Videoton megszerezte első győzelmét, de a diósgyőri mérkőzés mégsem erről marad emlékezetes.Megdöbbentően alakult a bajnok diósgyőri vendégszereplése.

A Videoton megszerezte első győzelmét, de a diósgyőri mérkőzés mégsem erről marad emlékezetes.

Megdöbbentően alakult a bajnok diósgyőri vendégszereplése. A félidőben hazai vezetés (11-esből), aztán a vendégeknél egy kiállítás (Simon Ádám teljesen felesleges félpályán történt kezezése után megkapta második sárga lapját), a folytatásban kimaradt diósgyőri ziccerek. „Agyonnyert” meccs volt. Aztán a 93. percben Koman az ellenfél térfelének oldalvonalától hátra és középre passzolt, amivel nagyszerűen indította az egyedül várakozó Filipe Oliveirát, aki a kapuig gyalogolt. A győztes gólt pedig Pátkai fejelte senkitől sem zavartatva a kapuba a 95. percben. A Nemzeti Sport Facebook-oldalán az 1999-es Bayern München–Manchester United BL-döntővel állította párhuzamba a végjátékot, „csodás feltámadásként” aposztrofálva a történteket.

„Milyen feltámadás? Bunda volt, de még annak is szánalmas. Kihagytak egy csomó 100%-os ziccert, az ellenfél térfeléről passzolgattak haza, még egy vaknak is lejött, hogy gólt akarnak rúgatni a Videotonnal. Ezek a balf…ok még bundázni se tudnak rendesen. De ha ezek után ma este valamelyiket meglátom egy szórakozóhelyen bulizni, az még azt is meg fogja bánni, hogy megszületett” – fakadt ki egy (vélhetőleg) diósgyőri szurkoló a kommentjében. Bekő Balázs, a hazaiak edzője sokkolt állapotban annyit tudott mondani a meccs után: „Rúgtunk egy öngólt, aztán meg még egyet.”

A szurkolói kommentháború azonban nem ért véget, és szembetűnő volt, hogy egyre többen kiáltanak csalást egy ilyen mérkőzés után. Persze volt olyan is, aki másként látta az eseményeket: „A Diósgyőr ezt érdemelte, 1:0-ra vezettek, emberelőnyben játszottak több, mint 40 percig, mégis csalták a futballt. A labdarúgás szégyene volt az a játékfelfogás, amiben a 2. félidőben játszottak. Ez a gól hű tükörképe annak a szellemiségnek, amiben a 2. félidőben játszottak… A Fradi ellen minősíthetetlen játék az első, míg most a 2. félidőben… Ezt a szellemiséget egy klub, amely ekkora szurkolótáborral bír, semmilyen körülmény közt nem tűrheti hazai pályán.”

Végezetül azt a kommentelőt „idéznénk”, aki a telefonjáról kivágott képet osztotta meg, amely szerint a 89. percben 351-szeres oddsza volt annak, hogy a Videoton megfordítja a találkozót.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?