Rózsahegyen a Sopron

Pozsony. Ma kerül sor a női kosárlabda Euroliga-negyeddöntő első mérkőzéseire. Két magyar csapat is érdekelt: a Pécsi VSK Valenciennes-ben, a GYSEV-Ringa Rózsahegyen kezdi a két nyert találkozóig tartó párharcot.
A pécsiek még sosem jártak sikerrel a francia bajnoki cím védőjének otthonában.

Pozsony. Ma kerül sor a női kosárlabda Euroliga-negyeddöntő első mérkőzéseire. Két magyar csapat is érdekelt: a Pécsi VSK Valenciennes-ben, a GYSEV-Ringa Rózsahegyen kezdi a két nyert találkozóig tartó párharcot.

A pécsiek még sosem jártak sikerrel a francia bajnoki cím védőjének otthonában. A tabellát jelenleg is vezető együttes – amely egyetlen kudarcát az örök rivális Bourges-tól szenvedte el – utolsó Euroliga-csoportmeccsén a GYSEV-Ringát verte meg (75-72), s magabiztosan végzett a csoport élén.

A soproniaknak 2001-ben a negyeddöntő jelentette a végállomást, ahol a Valenciennes búcsúztatta őket 2 találkozón. Csoportharmadikként ezúttal a másik nyolcas másodikjával, a Ružomberokkal kerültek szembe. A szlovák együttes tavaly a végső győztes Bourges ellen bukott el az azóta megszüntetett nyolcaddöntőben. A GYSEV sérültjei közül Žirková és Bevilaqua már felépült, Balogh és Vilipics azonban csak lassan gyógyul, de várhatóan mindketten szerepelnek az első mérkőzésen.

A rózsahegyi találkozó 17 órakor, a valenciennes-i két órával később kezdődik. A párharcok második felvonását csütörtökön rendezik. A Pécs 18, a GYSEV 20.30 órakor lép hazai pályára. Az esetleges harmadik összecsapásokra március 28-án kerül(ne) sor, a mai házigazdák otthonában.

A negyeddöntő további párosítása: Bourges-Parma, Gdynia-Como. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?