Rossz időben is kenuztak Dunasápújfalutól Jókáig

kenu

Harmadik alkalommal rendeztek Vízi Sport Maratont a Kis-Dunán, amelynek keretében a vállalkozó kedvű kenusok a dunasápújfalui gáttól a jókai malomig tartó 31 kilométeres távon mérhették össze erejüket. 

A maratonon összesen négy kategóriában lehetett indulni, a férfi, női és vegyes kenu kettes mellett az idei kiírásban egy újabb versenyszámot is bevezettek a szervezők, amelyben családok vagy nagyobb csapatok katamaránokkal teljesíthették a távot.

„Egy sikeres napon vagyunk túl, maximálisan elégedettek lehetünk a verseny színvonalával – tájékoztatott Ladislav Krechnyak, a Klub Malý Dunaj Polgári Társulás tagja és az esemény szervezője. – Az egyetlen gondot az időjárás okozta, mivel aznap hideg és szeles idő volt. Ennek ellenére összesen nyolcvankilencen szálltak vízre negyven egységben, ami nagyon szép eredmény, hiszen meg tudtuk közelíteni a tavalyi, százkét résztvevővel lezajlott maraton sikerét.ˮ

A nap végén a szervezők értékes, kenuzáshoz és egyéb vízi sportokhoz használatos sportkellékekkel díjazták a győzteseket, és egy vadonatúj kenut is kisorsoltak az indulók között.

Érdekes

III. VÍZI SPORT MARATON A KIS-DUNÁN

Dunasápújfalu–Jóka (31 km), – C2 (férfi): 1. Igor Kešner, Pišta Polák 2:54:17, 2. Csicsay Zoltán, Marián Višváder 2:55:45, 3. Peter Slováček, Adam Slováček 3:09:25, 4. Miroslav Mráz, Vajda Viktor 3:14:08, 5. Jozef Zima, Alexander Lukianenko 3:19:03. 

C2 (női): 1. Dana Kapustová, Barbora Kapustová 3:45:00, 2. Natália Matiasková, Kristína Pisojová 3:46:30, 3. Andrea Fašková, Natália Fašková 4:01:23, 4. Katerina Kešnerová, Denisa Kešnerová 4:14:09.

C2 (vegyes): 1. Jaro Held, Jana Erbenová 3:12:10, 2. Alžbeta Káčerová, Vít Mihola 3:32:46, 3. Šaman, Milka 3:36:42; katamarán: 1. Marek Szabó csapata 3:46:29, 2. Jaroslav Májek csapata 3:54:16, 3. Gabriela Nagyová csapata 4:31:40. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?