Ronaldo szerint elárulták a Manchester Unitednél

Cristiano Ronaldo k

Cristiano Ronaldo úgy érzi, hogy „elárulták” őt a Manchester Unitednél – a 37 éves sztárlabdarúgó ezt egy televíziós interjúban jelentette ki.

Az embereknek tudniuk kell az igazságot – mondta a portugál Európa-bajnok futballista, a klub korábbi meghatározó játékosa, aki a mostani idényben mindössze tíz meccsen lépett pályára.

„Igen, úgy érzem elárultak, és az az érzésem, hogy néhány ember nem akarja, hogy itt legyek. Nemcsak ebben az évben van így, hanem már az előző évben is ez volt” – fogalmazott az ötszörös aranylabdás támadó.

Ronaldo kritizálta Erik ten Haag vezetőedzőt is, akiről úgy nyilatkozott, hogy nem tiszteli, mivel a holland szakember sem tiszteli őt.

A 90 perces beszélgetésben ugyanakkor Ronaldo hangsúlyozta, hogy szereti a Manchester Unitedet, és szerinte a szurkolók az ő oldalán állnak.

Kiemelte, mióta a sikeredző Alex Ferguson elhagyta a csapatot, semmilyen fejlődést nem tapasztalt, a klub nem ott tart, ahol kellene.

„Ezt tudja Ferguson is, mindenki tudja” – tette hozzá.

„Az emberek, akik ezt nem látják, mert nem is szeretnék látni, hogy ez így van, vakok” – fogalmazott Ronaldo, akiről számos cikk jelent meg a nyáron, azt állítva, hogy távozik az MU-tól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?