Ronaldo megszerezte első gólját tétmeccsen az al-Nasszr csapatában

Cristiano Ronaldo k

Cristiano Ronaldo megszerezte első gólját tétmérkőzésen a szaúd-arábiai al-Nasszr futballcsapatának színeiben.

Az ötszörös aranylabdás portugál sztár péntek este a szaúdi bajnokságban az al-Fateh vendégeként a 93. percében, 2–1-es hazai vezetésnél büntetőből talált be. Az egyenlítő gól után elmaradt a jellegzetes ünneplése, a labdát felkapva azonnal a kezdőkör felé rohant, az eredmény azonban már nem változott.

A 37 éves játékos december 30-án írt alá két évre a szaúdi csapathoz – médiaértesülések szerint évente 200 millió euróért –, miután a Manchester United november végén szerződést bontott vele. Egy korábbi angliai eltiltás miatt két bajnokit kihagyni kényszerült, és bár január 19-én a Lionel Messi vezette Paris Saint-Germain kapuját bevette a Riyadh Season Cup elnevezésű gálamérkőzésen – amelyen az al-Nasszr és a szintén szaúdi al-Hilal játékosaiból álló közös csapat színeiben szerepelt –, az első két bajnokiján nem tudott betalálni az új csapatában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?