Roland Garros – Pavljucsenkova az első döntős a nőknél

Anasztaszija Pavljucsenkova

A 31. kiemelt orosz Anasztaszija Pavljucsenkova a szlovén Tamara Zidansek legyőzésével elsőként jutott a francia nyílt teniszbajnokság női versenyének döntőjébe.

Pavljucsenkova mindkét játszmában 3-2-re nyerte a brékcsatát, és 1 óra 36 perc alatt kerekedett szlovén ellenfele fölé.

Az orosz teniszező idén az Australian Openen az első körben kiesett, de a párizsi tornán nagyszerű formában játszik. Ezt megelőzően az amerikai Christina McHale-t, az ausztrál Ajla Tomljanovicot, a harmadikként rangsorolt fehérorosz Arina Szabalenkát, a 15. kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenkát, majd a 21. kiemelt kazah Jelena Ribakinát búcsúztatta.

A 29 éves Pavljucsenkova Grand Slam-tornákon eddig csupán negyeddöntőig jutott, összesen hat alkalommal, Párizsban viszont csak egyszer, még 2011-ben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?