Riválisok presztizscsatája

Komárom/Vízkelet |

<p>Az élbolyban tanyázó, jó formában lévő riválisok közönségvonzó presztizscsatájára kerül sor ma délután (16.00) a Duna-partiak otthonában a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportja 6. fordulójában.</p>

A hazaiak két héttel ezelőtt Diószegen szenvedték el idénybeli egyetlen vereségüket, míg a mátyusföldiek eddig minden akadályt sikerrel vettek, csupán rosszabb gólkülönbséggel szorulnak a tabella második lépcsőfokára. Legutóbb a komáromiak járási rangadón győzték (3:1) le ógyallai riválisukat, ellenfelük pedig a diószegieket késztette megadásra (2:0). „A nyáron fiatalítottunk. Bató, Pavlík, Kürthi és Untermayer Patrik az ifiből került a felnőttek közé. Ahogy azt a teljesítményünk, eredményességünk is igazolja, az előzőnél jobb képességű kollektíva alakult ki nálunk. Több a mozgás, nagyobb az akarat“ - tájékoztatott a pozitívumokról Zdeno Kršteňanský, a komáromiak játékosedzője. Csupán a sérült Antunovič játéka kérdéses, a többiek bevethetők. „Szeretnénk visszavágni a fájó tavaszi vereségért“ - fogalmazott a hazaiak karmestere.
„Remek rajtot vettünk, a fiúk hétről-hétre teljesítik az elvárásokat. Annakellenére,hogyatavaszi keretből öten távoztak, az új szerzeményeknek számító Palic fivérekkel, Feketével és Bodrival tovább erősödtünk. Sajnos, sérüléssel bajlódik a gólerős Gasparovics és Lukovics, ma alighanem kimaradnak a kezdőcsapatból. Játékoskeretünket tizenhat azonos képességűfutballista alkotja,ahelyetteseket illetően van kiből válogatnunk - hangzott Mészáros Tibor, a vízkeletiek klubelnökének helyzetjelentése. „Szikrázó, ám sportszerű párharcra számítok. Természetesen szeretnénk folytatni győzelmi sorozatunkat, rosszabb esetben a döntetlennel is elégedett lennék“ - fűzte hozzá a sportvezető.
Ábel Gábor
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?