Sport

Rimaszombatiakat is büntettek a bundaügyben

Rimaszombat | A Szlovák Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága újabb négy játékost büntetett meg az ukrán fogadómaffia által befolyásolt mérkőzések ügyében, köztük van a rimaszombatiak három érintett futballistája, Matej Vargic, Peter Petrán és Marek Prošovský is.
Bőd Titanilla

2018. október 12. 15:19

- Képarchívum, illusztráció

A középpályás Vargic három évig nem végezhet sporttal kapcsolatos tevékenységet, mérkőzés befolyásolása, a fogadási tilalom megszegése és információkkal való visszaélés miatt. A korábbi csapatkapitány, középhátvéd Peter Petrán 30 hónapig nem futballozhat, a fogadási tilalom megszegése, információkkal való visszaélés és a jelentési kötelezettség elmulasztása miatt. A kapus Marek Prošovskýt 15 hónapra tiltották el jelentési kötelezettség elmulasztása miatt.

A korábban Dubnicán futballozó Marek Filo 18 hónapos eltiltást kapott, mert befolyásolta a mérkőzéseket, megszegte a fogadási tilalmat és visszaélt különböző információkkal.

A szlovák szövetség korábban nyolc játékost sújtott eltiltással, és további négyet felfüggesztett az ügyben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Éljünk a választás jogával, és ne hagyjuk magunkat félrevezetni!

Csontit, a Sátor-bűnbanda tagját 22 évre ítélték

EXKLUZÍV: A dunaszerdahelyi leszámolás után megjelent cikkünk először az ujszo.com-on!

Délután erős szél várható Nyugat-Szlovákiában

Kötelező szabadtartás a tojástermelőknél

Kuciak-gyilkosság: Peter Tóthot kihallgatja a NAKA

Legfrissebb galériák
Olvasta már?