Remizett a DAC Podbrezován

Zólyombreznó (Podbrezová) |

<p>Nem született gól a Podbrezová-DAC meccsen a labdarúgó Fortuna Liga 18. fordulójában.</p>

A két csapatot 12 pont választja el egymástól a táblázaton, és ez a különbség a pályán is látszott. A DAC játszott fölényben, a 12. percben Brašeň futott el a szélen, Ľupták szinte belerobbant a beadásba, de a lövése levágódott. A hazaiak először a 23. percben próbálkoztak, de Vaščák lövése nagyon fölé ment. A másik oldalon Straka megpattanó lövése nem okozott gondott Kuciaknak. A 32. percben Tujvelnek is ki kellett tennie magáért, Gál-Andrezly távolról nagyon szépen ívelt kapura, a DAC kapusa szép mozdulattal szögletre tolta a labdát. Két perccel később Pačinda lövését hárította Kuciak. A félidő végéig még mindkét csapatnak voltak ígéretesen induló akciói, de helyzet végül egyikből sem lett. A játék képe a szünet után sem változott, a 60. percben Davis távoli lövését Kuciak parádésan ütötte szögletre, nem sokkal később pedig Pačinda csípős löketét is hárította. Pačinda rövid időn belül másodszor is ziccerbe került, de tíz méterről futtából a kapu fölé bombázott. A vendégeknél beállt Polievka is, a Podbrezovát irányító Marek Fabuľa viszont lehozta a nagyon aktív Gál-Andrezlyt. A 75. percben Ľupták lőtt laposan távolról, de mellé. A másik oldalon Tujvel a csereként beállt Pančík helyzeteinél mentett. A 81. percben a DAC ugyan valahogy a hálóba juttatta a labdát, de a partjelző már korábban lest jelzett. Nem sokkal később Polievka került közel a kapuhoz, de fölélőtt. Ez volt a DAC első gól nélküli döntetlenje ebben az idényben. A DAC az utolsó őszi fordulóban december 5-én, szombaton az aranyosmarótiakat fogadja. Podbrezová-DAC 0:0 Sárga lap: Migaľa, ill.  Davis, Michalík, Szarka Játékvezető: D. Sedlák, 789 néző. PODBREZOVÁ: Kuciak - Migaľa, Kupčík, Vajda, Andrics - Szőke - Gál-Andrezly (71. Pančík), Kapor (58. Podio), Kochan (80. Sabler), Viazanko - Vaščák.DAC: Tujvel - Brašeň, Michalík, Kwin, Davis - Sarr, Ljubicic, Straka (63. Polievka), Pačinda - Szarka, B. Ľupták. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?