Remekül rajtoltak az érsekújvári hokisok

Érsekújvár |

<p>Kilenc ponttal a harmadik helyen állnak a bajnokságban a zöld-fehérek, akik bíznak a nézőszám gyarapodásában.</p>

Alig több mint egy hét alatt hat meccset játszott le a Tipsort Ligában az érsekújvári jégkorongcsapat, s újoncként a remek harmadik helyen várhatja a pénteki, besztercebányaiak elleni folytatást. „Alapvetően elégedettek vagyunk, de lehetnénk még elégedettebbek is” – foglalta össze érzéseit Miroslav Chudý, a zöld-fehérek vezetőedzője, aki lapunk kérésére bővebben is beszélt a sűrű hétről.

„Igen kemény volt a sorsolásunk, minden egyes pontért keményen meg kellett küzdenünk. Rögtön egy korábbi bajnok pályáján, Zólyomban debütáltunk, ahol pontot szereztünk. Fontos volt, hogy az utánpótlás-válogatott ellen végre több gólt is szereztünk. Nagy fegyvertény, hogy a kassaiakat megleptük, és le tudtuk őket győzni, viszont rosszabb érzéseim voltak a legutóbbi, poprádi meccs után, ahonnan pont nélkül tértünk haza. Vagyis amit bravúrral megszereztünk itthon, azt idegenben elveszítettük” – magyarázta a felemás állapotot Chudý.

Az eredmények alapján idegenben eddig kevésbé megy a csapatnak, de Chudý szerint ez nem tendencia. „A bajnok nyitraiak ellen végig partiban voltunk, és a játékvezető nem adta meg egy gólunkat. Ha így állunk hozzá a meccsekhez, az eredmények jönni fognak, a teljesítményünkkel elégedett vagyok” – jegyezte meg Chudý.

Az érem másik oldalát (egyelőre) az abszolút hokiláz elmaradása jelenti, sem a történelmi első hazai meccsen, sem a talán legattraktívabb ellenfél, a kassaiak elleni derbin nem volt telt ház. „Sajnos, ez a realitás, mi is azt vártuk, hogy tele lesz a csarnok. Viszont akik kijöttek, minden dicséretet megérdemelnek, mert remek hangulatot teremtettek” – mondta Chudý, megköszönve a fanklub „munkáját”, melynek tagjai az idegenbeli találkozókon is ott szurkolnak zöld-fehérben.

S ebben a szerelésben láthatjuk továbbra is Jake Cardwellt, Erik Čaládit vagy épp Jakub Ficelt is, akik kapcsán a napokban több fórumon is felröppent a távozásukról szóló pletyka. „Épp ellenkezőleg, a keretünket erősíteni szeretnénk, a következő edzésre két finn jégkorongozót várunk” – tette hozzá Chudý.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?