Remek nagykaposi sporthorgászrajt, a férfiak következnek

sporth

Kiválóan kezdte meg szereplését az országos úszós sporthorgászbajnokság legfelsőbb osztályában a Nagykaposi Maros Mix Tubertini egyesületének tagja, Petőcz Szandra.

A női I. liga nyitófordulójának első versenynapjánaz első, míg a másodikon a harmadik helyen végzett, ami az összesítésben a dobogó második fokát jelentette számára Gálántán a nyolcas mezőnyben. „Nem számítottam ilyen jó kezdésre. Már az első napon szinte minden összejött, jó taktikát választottunk, s a szerencse sem párolt el tőlem. A második napon talán egy kicsit türelmetlenebb voltam, több nyugalomra lett volna szükségem. Bizonyos esetekben körültekintőbbnek kellett volna lennem, szerintem ezért csúszhattam lejjebb. Összességében azonban nagyon elégedett vagyok. Egy nagyon jó rajttal nyitottam az idei versenyévadot, s ez bizalommal tölt el a következő fordulók előtt – nyilatkozta az Új Szónak Petőcz, 

A második fordulóra augusztusban kerül sor a Slňaván. 

Május második hétvégéjével pedig egy újabb kihívás kezdődik el a nagykaposiak számára. Ezúttal a férfiak II. ligája – melyet háromról kétfordulósra csökkentettek – rajtol el. Az első kör a tegnapi hagyományos kötelező edzéssel indult Sabinovban, majd ma és holnap 10 órától 14 óráig rendezik magát a tényleges verseny. 

Az új bajnoki kiírásban a Jaroslav Galgan, Fleischer Bertalan, Jecko Dominik, Petőcz Károly és Péceli János Róbert alkotta csapat irányítását már nem Vernárszky Gyula végzi, helyette Bencsik János vállalta el ezt a feladatot, akinek ez lesz az első komoly megmérettetése ebben a szerepkörben. „Nem lesz könnyű egy több évtizedes tapasztalattal bíró, kitűnő és szép sikereket elérő vezető után átvenni egy továbbra is komoly célokat kitűző csapat irányítását. Nehéz dolgom lesz, de igyekszem majd megfogadni elődöm tanácsait. Ami pedig az elvárásainkat illeti, szeretnénk a mezőny első felében végezni, leginkább a dobogón, hogy 2020 után visszakerülhessünk végre a legfelsőbb osztályba. De nem csak a bajnokság folyamán, hanem a többi honi, illetve határon túli különböző díjakért kiírt versenyeken is szeretnénk minél jobb eredményt elérni, hiszen a múltunk erre kötelez. Régiónkat, az Ung-vidéket mindenütt méltóképpen kell, hogy képviseljük és ezért mindent meg is kell, hogy tegyünk – nyilatkozta lapunknak az indulás előtti készülődéskor Bencsik János. (pan)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?