Rekordrészvétel a gútai tatamin

Gúta |

<p>Kétszázhetvenhárman indultak az idei Gútai Diáknagydíj nemzetközi cselgáncsviadalon. Három országból érkeztek versenyzők, nyolcvanan külföldiek voltak, hét helyi dzsúdós is tatamira lépett a minik, fiatalabb és idősebb diákok korosztályában rendezett versenyen.</p>

„Abszolút részvételi csúcs a 273 résztvevő. Ezzel nagyon elégedettek lehetünk. Már ez is súrolta a sportcsarnok maximális kapacitását, ezért több versenyzőre a jövőben sem nagyon számíthatunk. Erős mezőny gyűlt össze, még a neves prágai klub, az USK is képviseltette magát, ami emelte nagydíjunk rangját” – értékelt Kárpáty Ernő, a házigazda gútaiak klubelnöke.

Vincze Ferenc vezetőedző szerint nagyon jó színvonalú verseny volt, a hét hazai induló nem veszett el a mezőnyben. Hat éremmel gazdagították a klub gyűjteményét. „Szabó Margaréta országos bajnokhoz és korosztálya ranglistavezetőjéhez méltóan szerepelt, súlycsoportjában kétszer legyőzte ellenfelét, és még az eggyel magasabb súlycsoportban is kapott lehetőséget, azt is megnyerte – értékelt Vincze edző. – Négyszer állt a dobogó második fokán gútai versenyző: Czina Gergő kétszer kapott ki a tornán, a csoportban és a döntőben, s mindkétszer ugyanattól az ellenféltől, a többi akadályt sikerrel vette. Varga Dániel négyből hármat megnyert, öröm volt nézni, milyen szépen dzsúdózott. Keszeli Róbert már tapasztalt versenyző, csak leányvári riválisától kapott ki. Decsi Annának nagyon jó technikai alapja van, ezúttal küzdött is, és meglett az eredménye. Tánczos Márton figyelmetlenségből vesztette el az elődöntőt, de a bronzmeccsen újra győzni tudott. Szereplésünket pozitívan értékelem, tanulunk a hibákból és haladunk előre.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?