Rekordösszegért igazolt játékost a Liverpool

Mohamed Szalah személyében egyiptomi labdarúgóval erősített az FC Liverpool labdarúgócsapata. A 25 éves szélső az AS Romát hagyta el, és 2022-ig szóló szerződést írt alá az angol klubnál, amely 37 millió fontot fizet érte.

Mohamed Szalah személyében egyiptomi labdarúgóval erősített az FC Liverpool labdarúgócsapata. A 25 éves szélső az AS Romát hagyta el, és 2022-ig szóló szerződést írt alá az angol klubnál, amely 37 millió fontot fizet érte. Ezzel ő lett a Vörösök történetének legdrágább futballistája, az eddigi rekorder Andy Carroll volt, akiért 35 milliót fizettek 2011-ben a Newcastle Unitednak.

„Megvan benne a tapasztalat és az akaraterő, éhes és büszke, mindig fejlődni akar”– dicsérte a válogatott játékost Jürgen Klopp vezetőedző.

Szalah a 2014/2015-ös szezonban már szerepelt a Premier League-ben, de a Chelsea-ben nem tudott alapemberré válni. A londoniak ezért előbb az olasz Fiorentinának, majd az AS Romának adták kölcsön. Utóbbi tavaly megvásárolta Szalah-t, aki 15 góllal zárta az elmúlt idényt a Serie A-ban. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?