Rejtélyes betegség

Třinec. Rejtélyes vírus kerítette hatalmába Roman Meluzínt, a Slovan Bratislava jégkorongcsapatának korábbi cseh légiósát. Egyelőre még az orvosok sem tudták megállapítani a diagnózist. Lehetőséget kapott az égszínkékek csapatában, de a szervezete nem bírta a terhelést, így gyorsan befejeződött pozsonyi ténykedése.

Třinec. Rejtélyes vírus kerítette hatalmába Roman Meluzínt, a Slovan Bratislava jégkorongcsapatának korábbi cseh légiósát. Egyelőre még az orvosok sem tudták megállapítani a diagnózist. Lehetőséget kapott az égszínkékek csapatában, de a szervezete nem bírta a terhelést, így gyorsan befejeződött pozsonyi ténykedése. „A médiában arról esett szó, hogy nem váltam be a Slovanban. Csakhogy én nem játszhattam, egyszerűen fáradtnak éreztem magamat” – nyilatkozta a játékos a cseh Sportnak.

Jelenleg a jégkorongozás helyett a brünni és karvinái orvosi rendelőket látogatja. Egyelőre annyit állapítottak meg, hogy gyulladásban van Meluzín mandulája. A vérvizsgálat eredményeire vár, utána talán műtét következik. A tétlenség kínozza a 31 éves csatárt: „Az első 14 nap még elviselhető, de utána minden rosszabbra fordul.”

A cseh Extraliga és válogatott egykori csillaga csak öt mérkőzésen szerepelt a Slovanban, és jégkorongozói jövője meglehetősen bizonytalan. „Alighanem nehezebb lesz szerződést kötnöm, talán próbajátékra is kell majd mennem, de ha az ember formában tartja magát, akár harmincöt éves koráig is korongozhat. Pályafutásom befejezéséről egyelőre nem gondolkodom” – tette hozzá Meluzín.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?