Régiófoci: Tarolás és Torres gólparádéja Ipolyságon

régiófoci

Tavasszal szárnyalnak, szombaton taroltak, 7:0 arányban győzték le a az ipolyságiak a nagykérieket a nyugat-szlovákiai VI. Hummel Fociliga 20. fordulójában.

Újabb sikerüknek (is) köszönhetően karnyújtásnyira kerültek a tabellaelső marcelházaiaktól. A győztesek mezében kolumbiai légiósuk, Lohan Sevastian Romana Torres négyszer (!) talált a vendégek kapujába. „Egygólos vezetésünknél fordultunk, a második félidőben beindult a gólgyártás, hatszor voltunk eredményesek. Ez elsősorban annak tudható be, hogy a nagy méretű pályánkon már nem tudtak velünk lépést tartani a vendégek játékosai, akik érezhetően elfáradtak. Fölényes győzelmet arattunk” – kommentálta lapunknak a gólesőt Urblík József, a győztesek trénere.

Ez volt egyébként a gólerős ipolyságiak zsinórban ötödik diadala a visszavágó sorozatban, melynek összecsapásain csupán egyszer rezdült a hálójuk. Vajon minek köszönhetik a nagy nekibuzdulást? „Elsősorban a jól sikerült téli felkészülésnek, mely ipolysági viszonylatban pozitívumnak számít. Fontos tényező, hogy javult az edzések látogatottsága. A játékoskeretet is feltöltöttük. Sérüléséből felépült Križan és Torres. Hárman visszatértek, és jó húzásnak bizonyult a magyarországi Balga Balázs leigazolása. Jó képességű kapusunk van, rutinos labdarúgók szerepelnek a védelemben. A hátsó alakzatban a legnagyobb a konkurencia, több variációs lehetőségünk van. Sokat futnak középső középpályásaink. Szerintem a góltermésünkön még javítani kéne. Torres formába lendült, ami jó előjelnek számít” – fűzte tovább a gondolatsort a szakember. A végső elszámolásnál sokat nyomhat a latban a bajnokjelöltek egymás elleni mérlege. Két héttel ezelőtt Bánkesziben (Bánov) 3:1 arányban diadalmaskodott az Urblík-legénység, mely ma az éllovas Marcelháza otthonában játszik újabb hatpontos bajnokit. Tudni kell, hogy a listavezetőnek legutóbb az ipolyszalkaiak otthonában nem termett babér. „Bánkesziben jó taktikát választottunk, remekül küzdöttünk. A hazaiak is elismerték, hogy mi voltunk a jobbak. Tavaszi remeklésünk és a tabellaelső legutóbbi veresége ellenére alázattal utazunk Marcelházára. Rangadó lesz a javából. A vendéglátók, elsősorban hazai környezetben, rendkívül veszélyesek, erősek. A szurkolók színvonalas összecsapásra számíthatnak. Ősszel mi húztuk a rövidebbet, most mindent megteszünk annak érdekében, hogy visszavágjunk ellenfelünknek. Szeretnénk újabb nagy lépést tenni a bajnoki cím elhódításához vezető úton” – fogalmazta meg az ipolyságiak célkitűzését Urblík József.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?