Rajtol a vb-felkészülés

Pozsony. Megnyugodtak a szlovák jégkorong-válogatott szakvezetői, hiszen továbbra is az EuroTel maradt a vb-győztes együttes főszponzora. Az egyéves szerződést ezen a héten írták alá a felek, s ezt jövőre újabb tizenkét hónappal meghoszszabbíthatják.

Pozsony. Megnyugodtak a szlovák jégkorong-válogatott szakvezetői, hiszen továbbra is az EuroTel maradt a vb-győztes együttes főszponzora. Az egyéves szerződést ezen a héten írták alá a felek, s ezt jövőre újabb tizenkét hónappal meghoszszabbíthatják.

Robert Chvátal, a mobilszolgáltató vezérigazgatója: „A szentpétervári vb-ezüstérem után kötöttük meg a szponzori szerződést. A bravúrt követően azonban váratlanul hullámvölgybe került csapat, a németországi vb-n a hetedik helyen végzett, a Salt Lake City-i téli olimpián pedig csak utolsó előtti lett. Ekkor – a cégen belül – többen feltették a kérdést: vajon van-e értelme az együttműködésnek? Szerencsére kitartottunk, s ennek meg is lett az eredménye: Svédországban aranyérmet harcolt ki a válogatott. Természetesen most gondolkodás nélkül hosszabbítottunk.” Az EuroTel az idei hoki-vb (április 26.–május 11.) előtt s alatt figyelemre méltó dolgokat kínál előfizetőinek. Részleteket a hétfői Digitáliában közlünk.

Ján Filc, a vb-győztes együttes trénere, az edzőbizottság jelenlegi elnöke nagyra értékelte az EuroTel segítségét, majd lapunknak a világbajnoki felkészülésről szólt: „Március 31-én Privigyén kezdődik az utolsó szakasz. Április 2-án és 3-án a szlovének ellen játszunk a Nyitra-parti bányászvárosban, majd egy hét múlva Pöstyénben találkozik a keret. Az osztrákok elleni két meccs után április közepén Trencsénben lesz az utolsó alapozás, melynek végén kétszer is megmérkőzünk a csehekkel – egyszer idehaza, egyszer pedig idegenben.”

A bővebb keretet František Hossa edző a jövő héten jelöli ki. Még egy hír a hokiválogatott háza tájáról: Peter Šťastný főmenedzser a közeli napokban írja alá az új szerződését. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?