Québeci tenisztorna - Babosék párosa nyerte a finálét

Québec |

<p>A Babos Tímea, Andrea Hlavackova magyar, cseh duó nyerte a kanadai Québecben rendezett, 227 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna párosversenyének döntőjét.</p>

Az első helyen kiemelt európai kettős 51 perc alatt, két sima szettben győzte le vasárnap a Bianca Andreescu, Carson Branstine kanadai duót.

Ez volt a jelenlegi legjobban jegyzett magyar teniszező huszadik döntője párosban WTA-tornán, és a 13. sikere.

Babos Tímea korábban, az egyes fináléjában - ugyancsak vasárnap - három játszmában kikapott a belga Alison Van Uytvancktól.

"Ez a nap is nagyon hosszú volt, nem volt egyszerű. A páros nagyon fontos volt a szingapúri világbajnokság szempontjából. Ez volt a cél, a tornagyőzelem, és teljesítettünk, nagyon örülünk neki" - nyilatkozta saját honlapján Babos.

Az egyesről elmondta, sajnálja az elveszített döntőt, de ha a hét elején elfogadta volna a fináléba jutást. Hozzátette, utólag egy kicsit mérges és szomorú, mert a kezében volt az esély.

 "Úgy érzem, ez nagyon jó eredménynek tekinthető. Nehéz és sok mérkőzésem volt, ez is nehezítette a dolgomat" - fogalmazott Babos.

    Eredmények (a torna honlapjáról):
    páros, döntő:
Babos, Hlavackova (magyar, cseh, 1.)-Andreescu, Branstine (kanadai) 6:3, 6:1

    korábban:
    egyes, döntő:
Van Uytvanck (belga, 7.)-Babos Tímea (3.) 5:7, 6:4, 6:1

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?